Spesia Puoti

Jyväskylä  |  Järvenpää  |  Kotka  |  Pieksämäki  | Turku
Oppimisympäristö ja ihana ostospaikka, myös verkkokauppana

Korona-ajan vaikutus Puoteihin

  • Kampuksella sijaitsevat Järvenpään ja Turun Puodit pitävät ovensa suljettuina toistaiseksi. Järvenpäässä avautuu joulun alla pop-up-Puoti.
  • Kauppakeskuksessa sijaitsevat Jyväskylän ja Kotkan Puodit ovat avoinna.

Jatkon osalta seuraamme tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia.

 

Käsitöitä, lahjatavaraa ja kaffea

Spesia Puoti on kauppa, jota opiskelijat pyörittävät Spesian työntekijöiden ohjauksessa. Tuotevalikoima painottuu käsityöhön ja lahjatavaroihin, minkä lisäksi Järvenpään ja Turun Puodista saa kahvia, leivonnaisia ja pikkupurtavaa. Pieksämäelle avautumassa oleva Puoti panostaa erityisesti juuri kahvilatoimintaan.

Puodissa myytävät tuotteet ovat joko opiskelijoiden valmistamia tai niitä tulee myyntiin Spesian kumppaneilta, jotka ovat lähialueen käsityöyrittäjiä, työkeskuksia ja vankiloita. Valikoimat ja palvelut vaihtelevat paikkakunnittain.

Jyväskylän ja Kotkan Spesia Puodit toimivat kauppakeskuksissa muun liike-elämän keskellä, Järvenpään, Pieksämäen ja Turun puodit oppilaitoksen kampuksella.

Puoti oppimisympäristönä

​Spesia Puoti on myymäläoppimisympäristö, jossa opiskelijat voivat harjoitella erilaisia kaupanalan työtehtäviä. Tällaisia ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, hinnoittelu, tuotteiden esille laitto, markkinointi ja kahvilatyöskentely.

Jyväskylässä ja Kotkassa Puoti on erityisesti merkonomiopiskelijoiden oppimisympäristö. Puodeissa voivat kuitenkin työskennellä muutkin tutkintotavoitteisen koulutuksen ja VALMA:n opiskelijat. Opiskelijat voivat tutustua Puodin toimintaan vaikkapa yhden päivän ajan tai suorittaa siellä koko työssäoppimisjakson. Puodissa on mahdollista suorittaa myös ammattiosaamisen näyttöjä.

Puoti voi työllistää lisäksi välillisesti logistiikka-, kiinteistöhuolto- tai kodinhuoltajaopiskelijoita.

Spesia Puodista saa esimerkiksi palashampoota

Ostoksille verkkokauppaan!

Spesia Puodin löydät nyt myös verkosta. Tervetuloa ostoksille vaikka kotisohvalta! Tuotevalikoimamme laajenee koko ajan. 

Verkkokaupan toiminnasta vastaa Jyväskylän Spesia Puoti.

www.spesiapuoti.fi

Spesia Puodit Facebookissa