Asiakkaiden kokemuksia

Koulutuksiimme ja palveluihimme osallistuu opetus- ja kasvatusalan ammattilaisten lisäksi laajasti eri alojen ammattilaisia ja työelämän toimijoita. Valmennamme ja tuemme myös erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä sekä heidän perheitään ja palveluverkoston toimijoita.

Keräämme jokaisesta palvelusta palautetta. Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä.

”Parhain koulutus 10 vuoteen”

”Parhain koulutus mitä minulla on ollut viimeiseen 10 vuoteen. En olisi halunnut sen loppuvan.” (Nepsy-valmentajakoulutukseen osallistunut)

”Todella mielenkiintoista ja antoisaa. Tällaista koulutusta olen odottanut pitkään. Tätä pitäisi saada kaikille opettajille.” (Lyhytnepsy-koulutukseen osallistunut)

Monipuoliset sisällöt ja hyvät keskustelut

”Erilaiset koulutusosioiden pitäjät sekä erityisesti kokemusasiantuntijat olivat todella hyvin valittuja sekä he osasivat esittää omat asiansa mallikkaasti. Olin myös todella tyytyväinen siihen kuinka laajasti ja monipuolisesti asioita käsiteltiin ja tarjoiltiin tietoa.”

”Tiedon monipuolisuus oli upeaa – tietoa eri tahoilta livenä ja videona, kirjoista ja toisiltamme – kokemustoimijat olivat mahtavia! Keskustelevaa oppimista.”

”Hyviä keskusteluja ja verkostoitumista. Hyvät ja kiinnostavat sisällöt. Olen tyytyväinen. Kiitos!”

Inspiroivaa ja käytännönläheistä

”Koulutusryhmä oli todella hyvä, innostava sekä motivoitunut. Opetus oli koko koulutuksen ajan todella laadukasta, inspiroivaa sekä käytännönläheistä.

”Konkreettiset ohjeet, neuvot ja välineet, harjoitukset ja itse tekeminen. Kokemusasiantuntijat rikastivat opetusta. Opettajat todella ammattitaitoisia ja osaavia. Osallistujille annetiin vapautta soveltaa tehtäviä omaa ammattitaitoa kehittämään.”

Inhimillisyys ja osaaminen näkyy

”Kouluttajapari oli kokenut ja viisas kaikkine variaatioineen. Koulutuksessa välittyi inhimillisyys ja osaaminen, sekä kokemus ja näkemys elämästä yleensä. Kokemusasiantuntijoiden tuoma väri ja tieto oli yksi koulutuksen suurista anneista.”

”Oli ilo ja kunnia olla mukana hämmästelemässä ja oppimassa uutta ammatillisen, lämminhenkisen ja suurisydämisen kouluttajan mukana.”

Verkossakin ”kuin olisimme olleet läsnä”

”Oli muuten ensimmäinen noin vuorovaikutteinen koulutus netin kautta pidettynä missä olen ollut, hyvinhän se meni!”

”Puhuttiin tiiviisti täyttä asiaa ja koulutus osui suoraan asian ytimeen. Verkkokoulutuksena onnistui erinomaisesti ja tekniikka toimi.”

”Otti meitä mukaan ihan kuin olisimme olleet läsnä.”

”Lähipäivien toiminnallisuus linkittyi hyvin käsiteltäviin asioihin. Muutostilanteessa etäyhteydet otettiin hyvin ja kekseliäästi hanskaan.”

Nepsy-valmentajakoulutus – asiakkaan kokemus

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle