Vuosi täynnä nepsy-koulutuksia

Suomen laajin Nepsy-tarjotin on katettu. Tule ja valitse sinulle sopiva koulutus!

Neuropsykiatriset erityisvaikeudet tunnistetaan entistä paremmin. Ne eivät estä opiskelua tai työntekoa, kunhan tarjolla on riittävästi tukea. Neuropsykiatrinen valmennus on suosioon noussut menetelmä, joka vastaa juuri tähän tarpeeseen. Ammattiopisto kouluttaa ratkaisukeskeisiä neuropsykiatrisia valmentajia, mutta tarjoaa myös monipuolisesti lyhytkestoisempaa nepsy-täydennyskoulutusta.

Koska koulutuksia on toivottu niin paljon, päätimme tehdä lukuvuodesta 2019–2020 täydennyskoulutusten nepsy-teemavuoden! Tulemme järjestämään sekä maksuttomia että maksullisia kaikille avoimia koulutuksia, räätälöityjä koulutuksia organisaatioille sekä työnohjausta.

Spesia Asiantuntijapalvelut tunnetaan käytännöllisten, toiminnallisten ja hauskojen koulutusten toteuttajana laadusta ja viimeisimmästä tutkimustiedosta tinkimättä. Lue nepsy-koulutuksemme aiemmin käyneiden asiakkaiden suosituksia.

Tutustu nepsy-tarjontaan

Nepsy-osaamiselle on kysyntää

 

Ammattiopisto Spesian kehittämisjohtaja Marja Jäntti esittäytyy

Marja Jäntti, kehittämisjohtaja

Neuropsykiatrisiin erityispiirteisiin kuten ADHD:hen tai autismikirjoon liittyvää osaamista arvostetaan ja tarvitaan työelämässä, sillä näille koulutuksille on kysyntää. Täytyy olla tyytyväinen kuinka laajasti on sisäistetty, että vaikka opiskeluun tai elämänhallintaan liittyisi suuriakin haasteita, toimivilla menetelmillä arki saadaan sujumaan ja onnistumiset palkitsevat.

Spesia Asiantuntijapalvelut vastaa nyt kentältä tulleisiin toiveisiin uudistuneella, entistä laajemmalla ja monipuolisemmalla nepsy-koulutusten ja työnohjauksen kattauksella. Lukuvuonna 2019–2020 koulutuksia järjestetään eri näkökulmista ja useilla paikkakunnilla, osin myös maksuttomana, sekä organisaatioiden tarpeisiin räätälöitynä.

Esimerkiksi Kevytnepsy on perinteistä valmentajakoulutusta tiiviimpi peruspaketti ja Nepsy+ -teemakoulutukset tarjoavat työkaluja erityisesti tilanteisiin, joissa nepsy-piirteet liittyvät toisiinsa tai muihin haasteisiin. Update-koulutus puolestaan päivittää osaamista, ja nepsy-arjen tuntevasta Spesian työnohjauksesta voi hakea uutta potkua työhön ja jaksamiseen.

Olitpa siis uuden ihmettelijä, konkari tai alaistensa osaamisesta vastaava esimies, meiltä löydät taitoja ja työkaluja nepsy-arkeen juuri sinulle sopivana pakettina, joko valmiina tai mittojen mukaan toteutettuna!

Marja Jäntti
Kehittämisjohtaja
Ammattiopisto Spesia
Asiantuntijapalvelut

Pia Lehto-Kulmala

Pia Lehto-Kulmala

Länsi-Suomi
p. 040 660 4888
pia.lehto-kulmala(a)spesia.fi

Eija Männistö

Eija Männistö

Etelä-Suomi
p. 040 752 9653
eija.mannisto(a)spesia.fi

Marika Mäkinen

Marika Mäkinen

Keski- ja Itä-Suomi
p. 040 752 9653
marika.makinen(a)spesia.fi

Piia Virtanen

Piia Virtanen

Lounais-Suomi
p. 040 900 0045
piia.virtanen(a)spesia.fi

Mitä on nepsy-valmennus?

Nepsy-valmennus on toiminnallista, kannustavaa ja ratkaisukeskeistä tukea lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on neuropsykiatrisista oireita, kuten ADHD tai autismikirjon piirteitä. Menetelmä soveltuu myös muista oppimisvaikeuksista kärsiville ja mielenterveyskuntoutujille. 

Mikä Nepsy+? 

Ammattiopisto Spesian uudet Nepsy+ täydennyskoulutukset tarjoavat osaamista ja työkaluja ja nepsy-arkeen ja erityisesti tilainteisiin, joissa eri nepsy-piirteet liittyvät toisiinsa tai muihin haasteisiin, esim. laaja-alaisiin oppimisvaikeuksiin tai mielenterveyden ongelmiin. 

Pyydä tarjous nepsy-koulutuksesta

Tee tarjouspyyntö, se ei sido sinua mihinkään.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, jos haluat infoa tulevista nepsy-koulutuksistamme.

Seuraa meitä:

#aospesia