Koulutukset

Koulutukset ovat leipälajimme! Meiltä löydät vaihtoehtoja: etä- tai lähikoulutus, verkkokurssi, valmispaketti tai räätälöity ratkaisu, maksullinen tai maksuton koulutus. Millainen sinulle sopisi parhaiten?

Opiskelua koulunpenkillä tai kotisohvalla

Järjestämme lähikoulutuksia asiakkaan tiloissa tai Spesian omissa oppilaitostiloissa. Kun haluat kohdata, keskustella ja jakaa kokemuksia kollegojen kanssa, lähikoulutus voi olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Etäkoulutuksissa opiskelupaikan päätät sinä. Opitko parhaiten kotisohvalla istuen vai luontopolulla reippaillen? Etäkoulutukseen osallistuminen säästää myös aikaa, rahaa ja luontoa: voit osallistua vaikka kesken työpäivän eikä sinun tarvitse matkustaa.

Vaihtelu virkistää – siksi yhdistämme koulutuksissamme eri työskentelytapoja. Laadukas koulutuskokemus onnistuu sekä lähinä että etänä!

Verkkoalustat ja oppimisympäristöt

Pitkäkestoisissa koulutuksissa hyödynnämme usein verkkoalustoja tuomaan vaihtelua ja monimuotoisuutta. Alustalla on mahdollisuus jakaa materiaalia, tehdä harjoituksia sekä keskustella ja oppia yhdessä muiden osallistujien kanssa. Käytössämme ovat Howspace, Moodlerooms ja Teams.

Verkkokurssit

Verkkokurssit ovat valmiita koulutuspaketteja, joita voit suorittaa omaan tahtiin missä ja milloin haluat. Verkkoalustana toimii kurssista riippuen joko Howspace tai Moodlerooms.

Tutustu tarkemmin verkkokursseihimme.

Kouluttajat Virpi Jussila, Tuula Niskanen, Päivi Tanner ja Maarit Sorjonen sinisen fillarin kanssa.

Kouluttajina toimivat Spesia Asiantuntijapalveluiden erityisen tuen asiantuntijat, Ammattiopisto Spesian moniammatilliset asiantuntijat sekä vierailevat kouluttajat ja asiantuntijat.

Koulutuskalenteri

Asiantuntijapalvelujen koulutuskalenterista löydät parhaillaan avoinna olevat koulutukset ja ajankohtaiset tapahtumat. Tarjolla on myös maksuttomia koulutuksia.

Klikkaa tästä koulutuskalenteriin

Ota yhteyttä mistäpäin Suomea tahansa

Pia Lehto-Kulmala

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Turku
040 660 4888
Pia.Lehto-Kulmala@spesia.fi

Marika Mäkinen

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Jyväskylä
040 752 9653
Marika.Makinen@spesia.fi

Päivi Tanner

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Turku
050 308 1085
Paivi.Tanner@spesia.fi