Nepsy-valmennus lapselle, nuorelle tai aikuiselle

Onko sinulla, asiakkaallasi tai läheiselläsi neuropsykiatrisista erityispiirteistä johtuvia haasteita? Ratkaisukeskeinen nepsy-valmennus selkeyttää elämäntilannetta, tukee toimintakykyä ja antaa työkaluja arjen hallintaan.

Vaikuttavaa nepsy-valmennusta yksilöille ja ryhmille

Nepsy-valmennus on kuntoutus- ja ohjausmenetelmä henkilöille, joilla on haasteita toiminnanohjauksessa tai arjen hallinnassa. Valmennus soveltuu henkilöille, joilla on esimerkiksi ADHD, autismikirjon erityispiirteitä tai Touretten oireyhtymä. Menetelmä soveltuu myös mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Nepsy-valmennuksen asiakkaana voi olla lapsi, nuori tai aikuinen. Myös asiakkaan läheinen, perhe tai palveluverkosto voi osallistua valmennukseen.

Pienin askelin onnistumisiin

Nepsy-valmennus on yksilöllistä, käytännönläheistä ja suunnitelmallista. Valmennettavan omat tarpeet ja toiveet ovat keskeisiä tavoitteiden asettelussa. Nepsy-valmennus motivoi, tukee toimintakykyä ja tarjoaa uusia toimintamalleja arjen hallintaan. Pienet edistysaskeleet johtavat isompiin onnistumisiin. Valmennus voi sisältää myös stressinhallintataitojen opettelua, keinoja rauhoittua tai säädellä omia tunteitaan.

Meillä on homma hallussa

Kaikki nepsy-valmentajamme ovat koulutettuja ratkaisukeskeisiä neuropsykiatrisia valmentajia. Heillä on pitkäaikainen kokemus neuropsykiatrista erityisvaikeuksista johtuvien haasteiden parissa työskentelystä. Useat valmentajamme ovat taustaltaan erityisopettajia ja toimivat monipuolisesti erityisen tuen asiantuntijan tehtävissä mm. kouluttaen uusia neuropsykiatrisia valmentajia alalle.

 

Maria Ojala-Vesteri pitelee liitutaulua, jossa teksti Mahdoton on vain mielipide.

Maria Ojala-Vesteri on yksi nepsy-valmentajistamme. Tutustu Mariaan Spesian asiantuntijat -sivulla.

Koulutuskalenteri

Asiantuntijapalvelujen koulutuskalenterista löydät parhaillaan avoinna olevat koulutukset ja ajankohtaiset tapahtumat. Tarjolla on myös maksuttomia koulutuksia.

Klikkaa tästä koulutuskalenteriin

Ota yhteyttä mistäpäin Suomea tahansa

Pia Lehto-Kulmala

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Turku
040 660 4888
Pia.Lehto-Kulmala@spesia.fi

Marika Mäkinen

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Jyväskylä
040 752 9653
Marika.Makinen@spesia.fi

Päivi Tanner

Asiantuntijapalvelukoordinaattori
Turku
050 308 1085
Paivi.Tanner@spesia.fi