Asuminen Turussa

Vähäheikkiläntie

Asuminen Turussa Vähäheikkiläntiellä

Turun suntola sijaitsee Vähäheikkiläntiellä. Asumisenohjaajien toimisto sijaitsee opiskelijahuoltokäytävällä. 

Turun opiskelija-asuntola on auki maanantaista klo 8 perjantaihin klo 15.30.

Asuntolassa on pyykinpesumahdollisuus maksutta. Asuntolasta löytyy sauna, sauna lämmitetään ma-to. Saunavuorot varataan viikoittain.

Asuntolassa on 53 opiskelijahuonetta. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita. Aamuisin vuorossa on 1 ohjaaja, iltaisin on 3 ja öisin 1 ohjaaja. Toiminta asuntolassa on yhteisöllisyyteen tähtäävää, sillä mielestämme ryhmään kuuluminen on tärkeää. Olennaista on myös se, että työntekijät ovat läsnä ja tavoitettavissa asukkaiden arjessa.

Asuntolassa harjoittelet itsenäistymiseen ja omaan arjenhallintaan liittyviä taitoja, joille opiskelija asettaa omat asumisen tavoitteet yhdessä omaohjaajasi kanssa. Tavoitteiden toteutumista seurataan asumisen aikana, koska tavoitteena on tukea sinua kohti itsenäistä elämää.

Asuntolassa järjestetään vapaa-ajan toimintaa ja asukkaiden kanssa yhteistä tekemistä, esimerkiksi leipomista, peli- ja musiikki-iltoja, ulkoilua ja muuta yhteisöllisyyttä tukevaa toimintaa. Vapaa-ajan toiminta on kaikille oppilaitoksen opiskelijoille avointa.

Osoite

Vähäheikkiläntie 50, 20810 Turku.

Puhelinnumero

Ohjaajat tavoitat maanantaista perjantaihin: p. 040 900 0041.

Ota yhteyttä

Tea Kiviluoma

palvelupäällikkö
Turku
050 410 9442
tea.kiviluoma@spesia.fi