Kokki

Palvelualat  |  Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Koulutus, jossa opit valmistamaan maukasta ruokaa. 

Opinnot

Kokki valmistaa ruokaa erilaisis­sa keittiöissä. Koulutuksen aikana opettelet tuntemaan elintarvikkeet ja raaka-ai­neet. Opit valmistamaan maukasta ja ravitsevaa ruokaa myös asiakkaille, joilla on erityisruokavalio.

Edellytykset

Työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja ja kykyä toimia yhdessä muiden kanssa. Kokki tekee tiivistä yhteistyötä muiden työntekijöiden kanssa ja huolehtii asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Työskentely

Kokin työpaikkoja voivat olla esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt ja pitopalve­lut.

Lisätiedot

Tea Järvinen

Tea Järvinen

opinto-ohjaaja, Turku

p. 044 711 4982

Kati Karjalainen

Kati Karjalainen

opinto-ohjaaja, Pieksämäki

p. 040 713 3952

Kokki

Osaamisala

ruokapalvelun osaamisala

Paikkakunnat

Pieksämäki
Turku

Laajuus

180 osp

Seuraa meitä:

#aospesia