Kokki

Palvelualat  |  Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Koulutus, jossa opit valmistamaan maukasta ruokaa.

Opinnot

Kokki valmistaa ruokaa erilaisis­sa keittiöissä. Koulutuksen aikana opettelet tuntemaan elintarvikkeet, raaka-ai­neet sekä erilaiset koneet ja laitteet. Opit valmistamaan maukasta ja ravitsevaa ruokaa myös asiakkaille, joilla on erityisruokavalio. Voit myös tutustua kansainvälisiin keittiöihin opiskellen muiden maiden ruokakulttuureja.

Edellytykset

Työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, luovuutta ja kykyä toimia yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Kokki huolehtii, että asiakkaat saavat hygieenisesti ja turvallisesti valmistettua ruokaa.

Työskentely

Kokin työpaikkoja voivat olla esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt ja pitopalve­lut.

Lisätiedot

Kati Karjalainen

Kati Karjalainen

opinto-ohjaaja, Pieksämäki

p. 040 713 3952

Ulla Mellin

Ulla Mellin

opinto-ohjaaja, Turku

p. 040 626 8251

Kokki

Osaamisala

ruokapalvelun osaamisala

Paikkakunnat

Pieksämäki
Turku

Laajuus

180 osp

Seuraa meitä:

#aospesia