Kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Humanistiset ja taidealat |  Media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt

Koulutus jatkaa kulttuurialan kuvallisen ilmaisun perustutkinnon perinnettä. Ammattiopisto Spesian yhdistyneet oppilaitokset ovat järjestäneet sitä aiemmin Jyväskylässä valokuvaamisen osaamisalana ja Järvenpäässä graafisen suunnittelun osaamisalana. Nykyään molemmilla koulutuspaikkakunnilla opiskellaan kuvallisen ilmaisun osaamisalaa. Koulutusten painotukset kuitenkin eroavat edelleen toisistaan.

Jyväskylässä kuvallisen ilmaisun toteuttajan koulutus keskittyy valokuvataiteen ja valokuvatuotannon toteutukseen autenttisissa ja rakennetuissa ympäristöissä.

Järvenpäässä koulutus keskittyy graafiseen viestintään ja graafiseen muotoiluun. Opinnoissa paneudutaan muun muassa erilaisten painotuotteiden, digitaalisten julkaisujen ja niihin liittyvien kuvitusten, sekä markkinointikampanjoiden ja niissä käytettävän visuaalisen viestinnän materiaalien suunnitteluun. Järvenpäähän hakevat tekevät ennakkotehtävän.

Päivä kuvallisen ilmaisun opiskelijana Jyväskylässä

Lifestyle-vloggaaja Sofia Blomqvist kävi tutustumassa kuvallisen ilmaisun toteuttaja -koulutukseen Jyväskylässä ja teki videon päivästään. Tämän ja muut AMKE:n Väylät auki -kampanjan tubettajien postaukset löydät sivulta vaylatauki.fi

Lisätiedot

Marjaana Jauhiainen

Marjaana Jauhiainen

opinto-ohjaaja, Jyväskylä

p. 044 711 4415

Sirpa Koppinen

Sirpa Koppinen

opinto-ohjaaja, Järvenpää

p. 040 830 8853

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt

Osaamisalat

Kuvallisen ilmaisun osaamisala

Paikkakunnat

Järvenpää (ennakkotehtävä)

Jyväskylä 

Laajuus

180 osp

Seuraa meitä:

#aospesia