Kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Humanistiset ja taidealat |  Media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt

Koulutus jatkaa kulttuurialan kuvallisen ilmaisun perustutkinnon perinnettä. Ammattiopisto Spesian yhdistyneet oppilaitokset ovat järjestäneet sitä aiemmin Jyväskylässä valokuvaamisen osaamisalana ja Järvenpäässä graafisen suunnittelun osaamisalana. Nykyään molemmilla koulutuspaikkakunnilla opiskellaan kuvallisen ilmaisun osaamisalaa. Koulutusten painotukset kuitenkin eroavat edelleen toisistaan.

Jyväskylässä kuvallisen ilmaisun toteuttajan koulutus keskittyy valokuvataiteen ja valokuvatuotannon toteutukseen autenttisissa ja rakennetuissa ympäristöissä.

Järvenpäässä koulutus keskittyy graafiseen viestintään ja graafiseen muotoiluun. Opinnoissa paneudutaan muun muassa erilaisten painotuotteiden, digitaalisten julkaisujen ja niihin liittyvien kuvitusten, sekä markkinointikampanjoiden ja niissä käytettävän visuaalisen viestinnän materiaalien suunnitteluun. Järvenpäähän hakevat tekevät ennakkotehtävän.

Ennakkotehtävä Järvenpään hakijoille (kevään 2019 haku)

Päivä kuvallisen ilmaisun opiskelijana Jyväskylässä

 

Lifestyle-vloggaaja Sofia Blomqvist kävi tutustumassa kuvallisen ilmaisun toteuttaja -koulutukseen Jyväskylässä ja teki videon päivästään. Tämän ja muut AMKE:n Väylät auki -kampanjan tubettajien postaukset löydät sivulta www.vaylatauki.fi

Lisätiedot

Marjaan Jauhiainen

Marjaan Jauhiainen

opinto-ohjaaja, Jyväskylä

p. 044 711 4415

Jarmo Heino

Jarmo Heino

opinto-ohjaaja, Järvenpää

p. 044 765 0440

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun pt

Osaamisalat

Kuvallisen ilmaisun osaamisala

Paikkakunnat

Järvenpää (ennakkotehtävä)

Jyväskylä (ei mukana kevään 2019 haussa)

Laajuus

180 osp

Kevään hakuaika

13.3.–3.4.2019

Hae Opintopolussa

Kuvallinen ilmaisu Järvenpää (muista myös ennakkotehtävä)

Seuraa meitä:

#aospesia