Jyväskylän toimipaikka

​Jyväskylän toimipaikka

Jyväskylä on yksi Spesian neljästä päätoimipaikasta. Jyväskylässä järjestetään valmentavaa koulutusta (TUVA ja TELMA) sekä ammatillista perustutkintokoulutusta.

Tietoa Jyväskylästä

Jyväskylä on vireä opiskelukaupunki Keski-Suomessa. Asukkaita on yli 140 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Jyväskylä on myös monipuolinen tapahtuma-, kulttuuri- ja liikuntakaupunki. Kaupunkielämä on vilkasta, mutta myös luontoelämykset ovat aina lähellä. Erilaisia harrastusmahdollisuuksia on paljon.

Jyväskylässä on paljon liikuntapaikkoja ja -seuroja, eli tarjolla on sekä liikuntaa että penkkiurheilua. Löydät kaupungista monipuolisesti kulttuuritapahtumia, museoita, teatteria ja elävää musiikkia ja tietenkin elokuvateatterin ja kirjaston.

Uusiin tiloihin 2023

Ammattiopisto Spesia toimii tällä hetkellä Jyväskylässä kahdella eri kampuksella: Kukkulan kampuksella Keskussairaalan naapurissa sekä Vasarakadulla Seppälän alueella.

Vasarakadulle on valmistumassa vanhojen, juuri remontoitujen tilojen lisäksi kokonaan uudet toimitilat. Syksyllä 2023 uusi lukuvuosi päästään aloittamaan kaikki yhdessä uudella kampuksella.

Opiskelija-asunnot (Valoranta) jatkavat tuttuun tapaansa toimintaa Keskussairaalan naapurissa.

Lue lisää: Jyväskylässä Spesian uudet tilat rakentuvat Seppälän yrityselämän keskelle

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Ota yhteyttä