Jyväskylän toimipaikka

​Jyväskylän toimipaikka

Jyväskylä on yksi Spesian neljästä päätoimipaikasta. Jyväskylässä järjestetään valmentavaa koulutusta (TUVA ja TELMA) sekä ammatillista perustutkintokoulutusta.

Tietoa Jyväskylästä

Jyväskylä on vireä opiskelukaupunki Keski-Suomessa. Asukkaita on yli 140 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Jyväskylä on myös monipuolinen tapahtuma-, kulttuuri- ja liikuntakaupunki. Kaupunkielämä on vilkasta, mutta myös luontoelämykset ovat aina lähellä. Erilaisia harrastusmahdollisuuksia on paljon.

Jyväskylässä on paljon liikuntapaikkoja ja -seuroja, eli tarjolla on sekä liikuntaa että penkkiurheilua. Löydät kaupungista monipuolisesti kulttuuritapahtumia, museoita, teatteria ja elävää musiikkia ja tietenkin elokuvateatterin ja kirjaston.

Syksy 2023 alkoi uusissa tiloissa Vasaralla

Syksyllä 2023 Jyväskylässä uusi lukuvuosi alkoi uusissa tiloissa, Seppälässä. Uusi rakennus sai nimen Vasara. Se tarjoaa opiskelijoille nykyaikaiset, esteettömät ja joustavat tilat. Uutta on esimerkiksi:

  • oma Paussi-opiskelijaravintola
  • sisälogistiikan koulutukselle alan vaatimuksia vastaavat tilat
  • autoalan koulutus ensimmäistä kertaa omalla kampuksella

Vasaralle muuttivat kaikki koulutusalat, lukuun ottamatta merkonomikoulutusta ja Spesia Puotia, jotka jatkavat Kauppakeskus Forumissa. Myös piskelija-asunnot (Valoranta) löytyvät edelleen tuttuun tapaan Keskussairaalan naapurissa.

Lue lisää uusista tiloista: Spesia aloitti uusissa tiloissa Jyväskylässä – Yritysten keskellä loistavat puitteet työelämäyhteistyölle


Kuvateksti: Spesian uudet tilat Jyväskylässä sijaitsevat Seppälässä, osoitteessa Vasarakatu 27. Alueella on valtava määrä yrityksiä, lähimmät samassa rakennuksessa.

Video Jyväskylän toimipaikasta

 

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Ota yhteyttä

Mari Räsänen

koulutuspäällikkö
Jyväskylä
040 841 3596
Mari.Rasanen@spesia.fi
TELMA-koulutus

Kirsi Tuovinen

koulutuspäällikkö
Jyväskylä
040 637 3749
Kirsi.Tuovinen@spesia.fi
TUVA- ja tutkintokoulutus

Kirsi Teppo

palvelupäällikkö
Jyväskylä
040 768 5252
Kirsi.Teppo@spesia.fi

Marjaana Jauhiainen

opinto-ohjaaja
Jyväskylä
044 711 4415
Marjaana.Jauhiainen@spesia.fi
Jyväskylä ja Viitasaari.