Koulutuksia ja kohtaamisia

Vaativan erityisen tuen osaamista kouluttamalla, konsultoimalla ja kohtaamalla

Spesia Asiantuntijapalvelut – mikä se on ja mitä se tekee?

Spesia Asiantuntijapalvelut on ammatillisen erityisopetuksen ja erityisen tuen kehittämis- ja palvelukeskus. Järjestämme koulutuksia ja kohtaamisia opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville toimijoille eri puolilla Suomea.

Taitoja ja työkaluja helpottamaan arkea

Kohtaatko työssäsi tai elämässäsi erityisen tuen tarpeessa olevia nuoria tai aikuisia? Kaipaatko toimivampia keinoja arjen haastaviin tilanteisiin?

Älä jää haasteiden kanssa yksin, tule hankkimaan osaamista ja arjen työkaluja. Tarjoamme täydennyskoulutuksia ja sparraamme oppilaitoksia, organisaatioita ja verkostoja. Meiltä saat myös valmennusta tukea tarvitsevalle henkilölle, perheelle ja palveluverkostolle.

Koulutuksia ja kohtaamisia ammattilaisille

Järjestämme koulutuksia ja kohtaamisia opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville toimijoille eri puolilla Suomea.

Spesia Asiantuntijapalvelut vastaa kentältä tulleisiin toiveisiin koko ajan laajemmalla ja monipuolisemmalla koulutuksien ja työnohjauksen kattauksella. Tarjoamme sekä maksullisia että maksuttomia koulutuksia, jotka toteutetaan kasvotusten kohdaten, verkkototeutuksena tai näiden yhdistelminä.

Osaaminen. Yhteisö. Verkosto. – Tule mukaan!

Koulutuksissa ja verkostoissa tapaat muita samojen teemojen parissa työskenteleviä ammattilaisia.

”I feel you”, saatat nyökytellä kuunnellessasi muiden kertomuksia, kysymyksiä ja oivalluksia. Arjen ilojen ja huolien, osaamisen ja onnistumisen kokemusten jakaminen koulutuksissa ja verkostoissa antaa spesiaalia voimaa!

Olitpa siis uuden ihmettelijä, konkari tai alaistensa osaamisesta vastaava esimies, meiltä löydät taitoja ja työkaluja arkeen. Saat niitä aina juuri sinulle sopivana pakettina, joko valmiina tai mittojen mukaan toteutettuna, sekä maksullisena että maksuttomana.

Verkostoista löytyy lisää tietoa Verkostot-sivulta.

Olemme palveluksessasi, koska meillä on missio

Spesia Asiantuntjiapalveluissa meillä on missiona kehittää, kasvattaa ja jakaa vaativan erityisen tuen osaamista niin, että sekä tukea tarvitsevat kuin sitä antavat saavat elää arkeaan ja tehdä työtään mahdollisimman sujuvasti, toimivasti ja mielekkäästi.

Jos sinulla on sama toive ja tavoite, mutta tarvitset jeesiä siihen pääsemisessä, olemme palveluksessasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa.