Loistotyypit-somesarja

Tiistaisin 12.1.2021 alkaen, 8 jaksoa.

Loistotyypit

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Loistotyypit on Ammattiopisto Spesian opiskelijoiden tähdittämä somesarja, joka kertoo opiskelijoiden arjesta, opinnoista ja elämästä. Loistotyypit vievät sinut mukanaan myös erilaisille työpaikoille kuten crossfit-salille, rakennustyömaalle, kauppaan ja hevostallille. 

Tule seuraamaan Loistotyypit-sarjaa 12.1.2021 alkaen kahdeksan viikon ajan! Uusi jakso ilmestyy joka tiistai Spesian YouTube-kanavalla ja tällä sivulla. Voit seurata sarjaa myös Facebookissa, missä se julkaistaan lyhyempiin osiin jaettuna tiistaista perjantaihin.

Jakso 1

[12.1.2021] Sarjan ensimmäisessä jaksossa pääsemme seuraamaan muun muassa, kuinka sujuu Katan ja Iiriksen siivouskeikka crossfit-salilla, ja miten VALMA-opiskelijat Irena ja Anna-Emilia selviytyvät ansioluettelon tekemisestä. Tutustumme myös Tarmoon ja Pinjaan. Artesaaniksi opiskeleva Sanni käy Spesia Puodissa hakemassa inspiraatiota. Arvaatko mikä Sannille ja kavereille erittäin tuttu tuote on nuossut Puodin hitiksi?

Katso jakso 1 Youtubessa

Jakso 2

[19.1.2021] Sarjan toisessa jaksossa kuulet mihin Kata, Iiris ja Emmi haluaisivat matkustaa, ja minkä idean Sanni ja Lyyli keksivät? Tapaat myös liikuntatutorina toimivan Roosan. Entä kuinka käy, pitääkö Anna-Emilian pokka Irenan työhaastattelussa?