Mikkelin toimipaikka

Mikkelin toimipaikka

Sijainti, pysäköinti ja tilat

Toimimme Mikkelin keskustassa Etelä-Savon ammattiopiston tiloissa, osoitteessa Otavankatu 4, toisessa kerroksessa. Käynti Suur-Savonkadun puolelta, jossa ilmainen kadunvarsipysäköinti.

Käytössämme on kolme luokkatilaa, henkilökunnan tilat, opiskelijoiden taukotila, pyykkihuoltotila sekä opetuskeittiö ja liikuntasali kuntosaleineen varauksella. Opiskelijat ruokailevat Etelä-Savon ammattiopiston opiskelijaravintola Ilonassa.

Opiskelu

Mikkelin toimipiste on pieni ja tiivis yhteisö, jossa kaikki tuntevat toisensa – niin opiskelijat kuin henkilökunta. Hyödynnämme opetuksessa Mikkelin monipuolista kulttuuri-, tapahtuma- ja liikuntapaikkatarjontaa.

Pienen toimipisteen etuja ovat tiivis yhteishenki sekä mutkaton keskinäinen jakaminen ja yhdessä tekeminen. Etelä-Savon ammattiopiston tiloissa toimiminen tarjoaa myös monenlaisia mahdollisuuksia oppilaitosten väliselle yhteistyölle.

Sijainti keskustassa sujuvoittaa lähialueilla liikkumista, mikä laajentaa mahdollisuuksia hyödyntää oppilaitoksen ulkopuolisia oppimisympäristöjä.

 

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Ota yhteyttä

Saara Karjalainen

opettaja
Mikkeli
050 575 7769
Saara.Karjalainen@spesia.fi

Jaana Kovanen

opettaja
Mikkeli
040 713 3954
Jaana.Kovanen@spesia.fi

Anne-Mari Ollikainen

opettaja
Mikkeli
050 443 2460
Anne-mari.Ollikainen@spesia.fi