Moikkaa Spesiaa -kilpailu käynnissä 20.12.2017 asti!

Osallistu Moikkaa Spesiaa -kuvakilpailuun ja tykkäyskilpailuun! Kaikkien moikkauskuvan lähettäneiden kesken arvotaan joka perjantai objektiivisetti älypuhelimeen. Lisäksi kaikkien sivun tykkääjien/seuraajien kesken arvotaan kerran viikossa selfiekeppi. Facebookissa ja Instagramissa on omat arvontansa. Lopuksi pääpalkintoina jaetaan vielä kaksi 4k-actionkameraa hyväntuulisimmille kuville!

Ota kuva itsestäsi moikkaamassa uutta Ammattiopisto Spesiaa (esimerkki yllä olevassa kuvassa) ja kerro tekstissä mikä on sinun spesiaalijuttusi – eli erityistaito, erityinen lempiasia tai mistä sinut tunnetaan. Voit ottaa kuvan myös kaverin tai kaveriporukan kanssa, kunhan sinulla on kaverin lupa. Kilpailu on kaikille avoin.

Voit osallistua neljällä eri tavalla: 1) Lisää kuva Facebookin kampanjapäivityksen kommentteihin ja 2) Instagramiin aihetunnisteella #aospesia. 3) Tykkää FB-sivustamme ja 4) seuraa meitä Instagramissa –> @aospesia. Voit halutessasi osallistua vain yhteen kilpailuun tai vaikka niihin kaikkiin, jolloin sinulla on paras mahdollisuus voittoon.

Viikkopalkinnot arvotaan joka viikon perjantaina. Kilpailu päättyy ja pääpalkintojen voittajat valitaan keskiviikkona 20.12.2017. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Saa jakaa ja kertoa kaverillekin!

Moikkaa Spesiaa – kilpailusäännöt ja ohjeet

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Ammattiopisto Spesia Oy
 2. Nämä säännöt koskevat kuvakilpailua ja kumpaakin tykkäyskilpailua. Voit osallistua kaikkiin kilpailumuotoihin sekä Facebookissa että Instagramissa.
 3. Osallistut kuvakilpailuun Facebookissa lisäämällä moikkauskuva alkuperäisen kampanjapäivityksen kommentteihin.
 4. Osallistut kuvakilpailuun Instagramissa lisäämällä moikkauskuvan aihetunnisteella #aospesia. Osallistuaksesi Instagramissa arvontaan, käyttäjätilin pitää olla julkinen.
 5. Osallistu tykkäyskilpailuun tykkäämällä Ammattiopisto Spesian sivusta Facebookissa ja seuraamalla tiliä @aospesia Instagramissa.
 6. Kuvakilpailussa arvotaan kilpailun ajan joka viikko erikseen julkisten, Instagramiin aihetunnisteella #aospesia merkittyjen sekä Facebookin kampanjapäivitykseen lisättyjen kuvien joukosta joka viikko objektiivisetti älypuhelimelle (yhteensä palkintoina 8 kpl).
 7. Tykkäyskilpailussa arvotaan kilpailun ajan joka viikko erikseen sekä Facebook että Instagram-seuraajien kesken selfiekeppi älypuhelimelle (yhteensä palkintoina 8 kpl).
 8. Kuvakilpailun pääpalkintoina Ammattiopisto Spesian raati valitsee kilpailuajan päätyttyä 2 hyväntuulisinta kuvaa, joiden ottajat saavat palkinnoiksi 4k-actionkamerat! (yhteensä palkintoina 2 kpl)
 9. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.
 10. Kilpailuun voi osallistua 20.12.2017 asti. Tämän päivämäärän jälkeen saapuneita osallistumisia ei huomioida osallistumisina. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 11. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen voittajan kanssa.
 12. Järjestäjä ilmoittaa voitosta suoraan arvonnan voittajalle yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.
 13. Palkinnot toimitetaan postitse Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
 14. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä tai Instagram-tunnuksensa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 15. Järjestäjä maksaa lakisääteiset kilpailuverot.
 16. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 17. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

 

Osallistu Moikkaa Spesiaa -kilpailuun 20.11.-20.12.2017