Kumppanuudet

Tarjoa oppimisympäristö, saat säännöllisen työpanoksen

Kumppanuussopimuksella rusinat pullasta

Kumppanuussopimus on yrityksen ja Spesian välinen yhteistyösopimus, jossa työpaikalla tapahtuva oppiminen paketoidaan ja mitoitetaan kaikkien osapuolten kannalta mahdollisimman sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Opiskelijan ohjauksesta vastaa oppilaitos, joten työpaikka saa rusinat pullasta: opiskelijoiden työpanoksen ilman isompaa panosta haidän ohjaamiseensa.

Spesialla on vankka kokemus onnistuneista kumppanuussopimuksista eri aloilla toimivien yritysten kanssa. Tälläkin hetkellä mm. puhtaus- ja kiinteistö- sekä logistiikka-alan opiskelijat suorittavat opintojaan yhteistyöyrityksissämme ahkeroiden.

Kumppanuussopimus onkin hyvä ja motivoiva järjestely myös opiskelijan kannalta, sillä se takaa mahdollisuuden suorittaa opintoja yhteistyöyrityksen tiloissa, aitojen työtehtävien parissa työskennellen ja kuitenkin tutun opettajan tai ohjaajan luotsaamana.

Jatkuvuutta, sujuvuutta ja lisäkäsiä arkeen

Kumppanina toimiva yritys saa lisäresursseja työtehtävien hoitamiseen ja oppilaitoksen jatkuvan tuen. Irrallisten oppimisjaksojen hallinnoinnin ja yksittäisten henkilöiden perehdyttämisen sijaan toiminta on ennakoitavaa ja opiskelijoista tulee luonteva osa kumppanuusyrityksen sujuvaa arkea.

Kun tehtävät räätälöidään tarvelähtöisesti yhdessä ja toiminnassa on jatkuvuutta, monenlaiset ratkaisut ovat mahdollisia – työ voi olla päivittäistä tai sitä voi olla vaikkapa kahtena päivänä viikossa kolmelle opiskelijalle.

Kokemuksemme yritysyhteistyöstä ovat erittäin myönteisiä, niin yrityksen, opiskelijan kuin oppilaitoksemmekin kantilta katsoen.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, kuinka Spesia ja yrityksenne voivat hyötyä toisistaan!

Kumppanuussopimus tarjoaa työnantajalle 

  • Motivoituneita opiskelijoita, jotka mielellään vastaavat yrityksen rutiiniluonteisista työtehtävistä
  • Opetus tapahtuu oppilaitoksen ohjaushenkilöstön osaavassa ohjuksessa
  • Oppilaitos huolehtii opiskelijoiden vakuuttamisesta
  • Mahdollisuuden työllistää vastavalmistuneita osaavia työntekijöitä, jotka hallitsevat yrityksen rutiinit jo harjoittelun ajalta

Mitä edellytämme

  • Yrityksen nimeämän yhteyshenkilön
  • Työtehtäviä, jotka ovat hyväksiluettavissa osana opiskelijan suorittamaa tutkintoa
  • Näyttöjen suorittamisen edellyttämiä puitteita

Linda Helsenius

työelämäpäällikkö
Järvenpää
044 743 8218
linda.helsenius@spesia.fi

Ota yhteyttä

Linda Helsenius

työelämäpäällikkö
Järvenpää
044 743 8218
linda.helsenius@spesia.fi