Asuminen Järvenpäässä

Järvenpään opiskelija-asuntolat ovat auki maanantaista perjantaihin. Asuntolat sulkeutuvat perjantaisin klo 15:00 mennessä ja aukeavat taas maanantaina klo 8:00. Einolassa asuvat pitkämatkalaiset voivat erikseen anoa mahdollisuutta saapua asuntolaan sunnuntaina kello 17.00 jälkeen.

Toiminta asuntoloissa on yhteisöllisyyteen tähtäävää, sillä mielestämme ryhmään kuuluminen on tärkeää. Asuminen perustuu omatoimisuuteen, itsenäistymiseen ja asuntolassa asuminen edellyttää opiskelijalta valmiuksia huolehtia itsestään ja ottaa vastuu toiminnasta. Arjen asioiden opettelu ja niistä kiinni pitäminen ovat osa asumista.

Ammattiopisto Spesia Järvenpää toimipisteessä on majoittumisen varten käytössä 3 erilaista asuntola:

Opiskelija-asuntola Einola

Einola sijaitsee osoitteessa Mannilantie 27, 04400 Järvenpää, sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Asumisenohjaaja toimisto sijaitsee Einolan asuntolan ala-aulassa.
Einolan ohjaajat tavoitat numerosta 040 7482 807.

Einola on tarkoitettu liikuntarajoitteisille ja avustusta tai muuta tukea tarvitseville opiskelijoille sekä pitkänmatkalaisille. Einolassa on 48 opiskelijahuonetta. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita. Aamuisin ja iltaisin vuorossa on ohjaajia tarpeen mukaan, öisin on 1-2 ohjaajaa.

Mikäli tarvitset avustamista päivittäisissä toimissa ja/tai vapaa-aikana, tulee sinulla olla kotikuntasi vammaispalvelusta vammaispalvelupäätös henkilökohtaisen avustajan saamiseen. Jos tarvitset avustusta lääkehoidon toteuttamiselle asuntolassa, niin asiasta sovitaan tukipyyntölomakkeella.

Lisätietoa henkilökohtaisesta avusta antaa palvelupäällikkö.

Nuorten talo

Asuntola sijaitsee osoitteessa Mannilantie 12, 04400 Järvenpää. Ohjaajien toimisto sijaitsee pohjakerroksessa aulassa. Rakennuksessa toteutetaan myös opetusta.
Nuorten talon ohjaajat tavoitat numerosta 044 7650 602.

Nuorten talossa, tuttavallisemmin NT:ssä, on 36 opiskelijahuonetta ja lisäksi 2 huonetta koulutuskokeilijoille /tutustujille. Huoneet sijaitsevat kolmessa asuinkerroksessa. Aamuisin ja iltaisin vuorossa on ohjaajia tarpeen mukaan, öisin on 1 ohjaajaa.

Aikuisten talo

Asuntola sijaitsee osoitteessa Mannilantie 14, 04400 Järvenpää. Ohjaajien toimisto sijaitsee pohjakerroksessa aulassa.
Aikuisten talon ohjaajat tavoitat numeroista 044 7650 495.

Aikuisten talossa on 42 opiskelijahuonetta. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on peruskalustus ja oma pieni kylpyhuone. Asuminen aikuisten talossa perustuu riittävään omatoimisuuteen ja itsenäisyyteen. Iltaisin rakennuksessa on yksi ohjaaja ja hän opastaa tarvittaessa arjen asioissa. Yöaikaan rakennuksessa kiertää ja valvoo yökkö.

 

Lisätietoa asumisesta

Triin Vares

Triin Vares

palvelupäällikkö

p. 044 7650 542
triin.vares@spesia.fi

Opiskelijan linkkejä

Wilma 

Moodlerooms

Office 365

Einola

Nuorten talo ja aikuisten talo

 

Seuraa meitä:

#aospesia