Asuminen Turussa

Asuntola sijaitsee osoitteessa Vähäheikkiläntie 50, 20810 Turku.
Asumisenohjaajien toimisto sijaitsee opiskelijahuoltokäytävällä.
Asuntola aukeaa maanantaisin klo 8.00 alkaen ja sulkeutuu perjantaisin klo 15.30 mennessä.

Asuntolassa on pyykinpesumahdollisuus maksutta. Asuntolasta löytyy sauna, sauna lämmitetään ma-to. Saunavuorot varataan viikoittain.

Asuntolassa on 53 opiskelijahuonetta. Huoneet ovat yhden tai kahden hengen huoneita. Aamuisin vuorossa on 1 ohjaaja, iltaisin on 3 ja öisin 1 ohjaaja. Toiminta asuntolassa on yhteisöllisyyteen tähtäävää, sillä mielestämme ryhmään kuuluminen on tärkeää. Olennaista on myös se, että työntekijät ovat läsnä ja tavoitettavissa asukkaiden arjessa.

Asuntolassa harjoittelet itsenäistymiseen ja omaan arjenhallintaan liittyviä taitoja, joille opiskelija asettaa omat asumisen tavoitteet yhdessä omaohjaajasi kanssa. Tavoitteiden toteutumista seurataan asumisen aikana, koska tavoitteena on tukea sinua kohti itsenäistä elämää.

Asuntolassa järjestetään vapaa-ajan toimintaa ja asukkaiden kanssa yhteistä tekemistä, esimerkiksi leipomista, peli- ja musiikki-iltoja, ulkoilua ja muuta yhteisöllisyyttä tukevaa toimintaa. Vapaa-ajan toiminta on kaikille oppilaitoksen opiskelijoille avointa. 
Ohjaajat tavoitat maanantaista perjantaihin: p. 040 9000041.

Lisätietoja asumisesta

 

Virpi Jussila

Virpi Jussila

Palvelupäällikkö

p. 044 7770122
virpi.jussila@spesia.fi

Opiskelijan linkkejä

Wilma 

Moodlerooms

Office 365

 

Seuraa meitä:

#aospesia