Kehitetään työtä yhdessä

Kehitetään yhdessä osaamista, työtä ja parempaa maailmaa

Työnmuotoilu

Käytetäänkö teilläkin työaikaa asioihin, jotka eivät ole toiminnanne ydintä, mutta jotka jonkun pitää kuitenkin tehdä? Työmuotoilu tarkoittaa sitä, että Spesia yhteistyössä työnantajan kanssa avajaa ja kokoaa työtehtäviä, jotka täydentävät olemassa olevan yrityksen henkilökunnan tehtäviä ja vapauttavat opiskelijatyöneä tehtynä henkilöstön työaikaa ydintehtävien suorittamiseen.

Työnmuotoilun tavoite on luoda oppijalle työnkuva, joka on mielekäs sekä opiskelijalle että työyhteisölle. Jokaisessa organisaatiossa asioita katsotaan totuttujen toimintatapojen kautta, mutta yhdessä pystytään paremmin tunnistamaan oppijan tehtäväksi soveltuvan työn luonne ja työn ammattitaidolle sekä työkyvylle asettamat vaatimukset. Näin tukea tarvitsevat opiskelijat voivat suorittaa entistä suuremman osan opinnoista työelämässä, ja yritys saa lisäkäsiä juuri oikeisiin tehtäviin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä yhteistyöstä!

Koulutukset ja sparraukset työelämälle

Spesia tarjoaa monipuolisesti erilaisia ilmaisia koulutuksia ja konsultaatioita yrityksille. Koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan, aina tilaajan tarpeita vastaaviksi.

Kohtaatko työssäsi tai elämässäsi erityisen tuen tarpeessa olevia nuoria tai aikuisia? Kaipaatko toimivampia keinoja arjen haastaviin tilanteisiin?

“Koulutuksissa ja verkostoissa tapaat muita samojen teemojen parissa työskenteleviä ammattilaisia. Arjen ilojen ja huolien sekä osaamisen jakaminen antavat spesiaalia voimaa!”Koulutuksiin pääset tästä

Älä jää haasteiden kanssa yksin, tule hankkimaan osaamista ja arjen työkaluja. Tarjoamme täydennyskoulutuksia ja sparraamme oppilaitoksia, organisaatioita ja verkostoja. Meiltä saat myös valmennusta tukea tarvitsevalle henkilölle, perheelle ja palveluverkostolle.

Spesia Asiantuntijapalvelut on ammatillisen erityisopetuksen ja erityisen tuen kehittämis- ja palvelukeskus. Järjestämme koulutuksia ja kohtaamisia opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville toimijoille eri puolilla Suomea.

Työpaikkaohjaaja -koulutus

Työpaikkaohjaajakoulutus

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Ota yhteyttä

Linda Helsenius

työelämäkoordinaattori
Järvenpää
044 743 8218
linda.helsenius@spesia.fi