Rauman toimipaikka

Rauman toimipaikka

Rauma on vajaan 40 000 asukkaan kaupunki Satakunnassa ja se on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki. Raumalla on satama, vireä kulttuurielämä, sekä sympaattinen puutalokaupunginosa, Vanha Rauma.

Tilat, ympäristö ja pysäköinti

Rauman Spesian toimipaikka sijaitsee hyvällä paikalla, Syväraumankadulla, lähellä palveluita, merta ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Oppilaitoksen tilat ovat pienkerrostalon alakerrassa, huoltoasemaa vastapäätä.

Kulku oppilaitoksen tiloihin tapahtuu sisäpihan kautta, jossa on myös parkkipaikkoja. Pysäköintipaikkoja on myös oppilaitoksen edessä, kadun varrella, ja ne ovat ilmaisia. Meille on helppo ja mutkaton tulla.

Näin meillä opiskellaan

Rauman Spesia on turvallinen ja kodinomainen yksikkö, jossa toimii kaksi valmentavaa ryhmää, sekä Tuva että Telma -ryhmät. Molemmissa ryhmissä on opettajan lisäksi ohjaaja, sekä tarvittaessa avustajia. Ryhmät tekevät yhteistyötä mm. erilaisten retkien ja tapahtumien puitteissa, sekä monipuolisesti työelämäyhteistyötä ja alihankintatöitä. Molempien ryhmien opetus on toiminnallista ja käytännönläheistä.

Parasta Rauman Spesiassa

Rauman toimipaikka on pieni ja kompakti. Se tarjoaa turvallisen ja tutun oppimisympäristön, jossa henkilökunta ja opiskelijat tuntevat toisensa. Meillä on välittävä ja positiivinen ilmapiiri, unohtamatta huumoria.

 

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Ota yhteyttä

Tiia Valavuo

opettaja
Rauma
050 574 4339
Tiia.Valavuo@spesia.fi
TELMA-koulutus

Marko Alanen

opettaja
Rauma
050 310 6102
Marko.Alanen@spesia.fi
TUVA-koulutus