ArtECult VII

#kansainvälisyys #liikkuvuus

Tavoite

Edistetään media- ja kulttuurialan opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kansainvälistä liikkuvuutta oppilaitoksissa ja työpaikoilla.

ArtECult VII –hanke pohjautuu pitkäaikaiseen aktiivisen kuvallisen ilmaisun ja audiovisuaalisen viestinnän oppilaitoksien yhteistyöhön. Strategisena tavoitteena on henkilöstön ja opiskelijoiden kansainvälistyminen. Lisäksi halutaan parantaa opiskelijoiden kykyä työskennellä ja opiskella monikulttuurisissa työympäristöissä sekä kulttuurienvälisen ymmärryksen että kielitaidon lisääntymisen kautta. Näin ollen ArtECult-verkoston jatkuvana tavoitteena onkin yhteistyön syventäminen ja kehittäminen opetussuunnitelmassa määriteltyjen ja myös työelämän edellyttämien kansainvälistymistavoitteiden saavuttamiseksi.

ArtECult –yhteistyön kautta oppilaitokset ovat kyenneet rakentamaan laajan ja laadukkaan kulttuurialojen verkoston viimeisten 14 vuoden aikana. ArtECult -verkosto kerää toteutuneista liikkuvuuksista palautetta sekä opiskelijoilta että henkilökunnalta, ja kerätyn palautteen pohjalta verkosto tekee tarvittavat toimenpiteet liikkuvuuksien laadun parantamiseksi.

Toteutus

All around Europe with ArtECult.

Artecult logo

Ota yhteyttä

Hankkeen toteuttajat

Petri Alander

opettaja
Järvenpää
044 765 1533
Petri.Alander@spesia.fi