Sinun vuorosi loistaa – monikulttuurinen opiskelu- ja työympäristö osana opiskelijan ammatillista kasvamista

#kansainvälisyys #liikkuvuus #erasmus

Tavoite

Ammatillinen kasvu, sosiaaliset taidot ja joustavuus, tasavertaisuus, verkostoituminen, vieraankielen taidot ja kulttuurien tuntemus.

Sinun vuorosi loistaa -hankkeessa toteutettavien liikkuvuusjaksojen tavoitteena on ammatillinen kasvu, sosiaaliset taidot ja joustavuus, tasavertaisuus monikulttuurisessa ympäristössä, verkostoituminen, vieraankielen taidot ja kulttuurien tuntemus. Liikkuvuusjaksoon osallistuvat opiskelijat opiskelevat mm. seuraavia koulutusaloja: sisustussuunnittelua, tieto- ja viestintätekniikkaa, kodinhuoltoa, kokki- tai puutarha-alaa. Opiskelijat osallistuvat oppitunneille, tutustuvat alan työpaikkoihin, sekä kokoavat portfolion kokemuksistaan.

Toteutus

Kahden viikon liikkuvuusjakso 24 Ammattiopisto Spesian opiskelijalle.

Tämän Erasmus+ -hankkeen tavoitteena on tarjota 24 Ammattiopisto Spesian opiskelijalle kahden viikon rikas, raikas ja rohkea kokemus monikulttuurisessa opiskelu- ja työympäristössä työskentelystä Espanjassa, Italiassa tai Sloveniassa omaa alaa vastaavassa oppilaitoksessa. Heidän tukenaan toimii liikkuvuuden aikana kymmenen henkilöstön edustajaa.

Ota yhteyttä

Hankkeen toteuttajat

Henkilöä ei löydy
Erasmus+ logo