Nepsy 3 – Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus

Projektin tavoitteet ja toimenpiteet

Koulutusten tavoitteena on lisätä ja syventää teoreettisia tietoja ja antaa käytännön keinoja tukea asiakasta, jolla on neuropsykiatrisia vaikeuksia, kuten ADHD, autismin kirjon häiriö, Touretten oireyhtymä tai erilaisia oppimisvaikeuksia. Koulutusten tavoitteena on myös kehittää osallistujien ohjaus- ja valmennusosaamista.

Hankkeessa koulutetaan neuropsykiatrisia valmentajia 25 opintopisteen laajuisessa peruskoulutuksessa sekä annetaan jatkokoulutusta neuropsykiatrisina valmentajina jo toimiville. Lisäksi toteutetaan Lyhytnepsy-koulutuksia, joissa lisätään tietämystä neuropsykiatrisista vaikeuksista.

Koulutuksia toteutetaan Järvenpäässä, Turussa, Jyväskylässä ja Pieksämäellä. Koulutuksilla vastataan opetus- ohjaus ja kasvatustehtävissä toimivien lisääntyneeseen tarpeeseen kehittää osaamista, taitoja ja menetelmiä tukea henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia vaikeuksia. Pääkouluttajina toimivat Ammattiopisto Spesian asiantuntijat. Koulutuksissa käytetään myös talon ulkopuolisia asiantuntijoita.

Projektiaika: 13.4.2019 -31.12.2020
Projektin rahoittaja: Opetushallitus
Projektitoimijat: Hanketta koordinoi ja hankkeen toteuttaa Ammattiopisto Spesia

Lisätietoja:
Kristiina Luukkonen, sähköposti etunimi.sukunimi@spesia.fi, p. 044 765 13337

Seuraa meitä:

#aospesia