Yhdessä parasta Länsi

Yhdessä parasta Länsi -hankkeessa kehitetään Laatu- ja tasa-arvo -ohjelman mukaisia tavoitteita Länsi-Suomen verkostossa. Spesia toimii verkoston erityisen tuen asiantuntijana. 
 
Hankkeessa jatketaan Parasta -kehittämishankkeiden mallien integrointia koulutuksen järjestäjien toimintaan. Hankkeen kehittämistyö muodostuu näiden mallien käytöstä ja niiden jatkokehittämisestä. Keskeisenä toimintana on laaja yhteistyö koulutuksenjärjestäjien välillä sekä hankkeen aikana käynnistettävä vertaisvalmentajatoiminta. 
 
Vertaisvalmentajat perehdytetään Parasta -hankkeiden toimintamalleihin ja heidän kauttaan vahvistetaan oppilaitosten yhtenäisiä toimintamalleja. HOKS, koulutus- ja oppisopimusprosessi sekä niihin liittyvät palveluprosessit yhdenmukaistuvat yhteisen valmentautumisen ja kehittämisen myötä. Tavoitteena on, että työelämäyhteistyö on laadukasta ja tasavertaista opiskelijan ja työelämän näkökulmasta riippumatta siitä, missä opiskelija opiskelee tutkintoaan. Myös työelämää perehdytetään riittävästi erityiseen tukeen, mukauttamiseen ja poikkeamiseen. 
 

Toteutusaika

17.06.2020–30.04.2022
 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat opetus-, ohjaus- ja työelämäpalveluiden henkilöstö. 
 

Toteuttajat

Hanketta koordinoi Tampereen kaupunki / Tredu ja hankekumppaneina toimii 27 koulutuksenjärjestäjää. 
 
 

Rahoittaja

Opetushallitus
 
 

Lisätietoja

Päivi Tanner, etunimi.sukunimi@spesia.fi, p. 040 637 3667
 

Seuraa meitä:

#aospesia