Ammattiopisto Spesia järjestää ammatillisia tutkintoja ja koulutusta sekä valmentavaa koulutusta vaativaan erityiseen tukeen oikeutetuille opiskelijoille, sekä huolehtii erityisen tuen kehittämis, – ohjaus- ja tukitehtävistä.

Ammattiopisto tarjoaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Koulutustarjonnassa huomioidaan erityisesti fyysisesti vammaiset ja toimintaesteiset sekä kuulovammaiset ja kommunikaatioesteiset opiskelijat.

Haemme
Opetuksen ohjaajaa (kiinteistöpalvelut, Turku)

Kiinteistöhoitajaryhmän ohjaajan sijaisuus on määräaikainen 1.6.2018 saakka. Työ on päivätyötä, maanantaista perjantaihin. Ohjaaja toimii opettajan työparina kiinteistöhoitajien koulutuksessa.

Odotamme ohjaajalta kokemusta kiinteistöjen ja viheralueiden hoito-, huolto- ja korjaustehtävistä sekä työskentelystä nuorten kanssa.

Työaika ja palkkaus määräytyvät yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Työaika on 38,75 h/vk. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle lain 504/2002 3 §:n mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Työsuhteessa sovelletaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 25.1.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus(a)spesia.fi.  Merkitse viestin aiheeksi ”211-Kipa-ohjaaja Turku”.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Hannele Kasurinen p. 0400197555 hannele.kasurinen(a)spesia.fi

 

Haemme
Avustajia (Järvenpää)

Toivomme hakijoilta lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan koulutusta. Eduksi katsomme työkokemuksen erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa työskentelystä. Työtehtävät vaativat fyysistä avustamista.

Työ on kokoaikaista työtä oppilaitoksessa. Tarjolla on sekä päivätöitä että vuorotöitä. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse Hakemus(a)spesia.fi  26.1.2018 mennessä. Pyydämme otsikoimaan sähköpostin ”210-Avustaja”. Tehtäviä täytetään sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Tiedustelut:
Koulun puolen työtehtäviin liittyvät kysymykset:
palvelupäällikkö Kati Kalke sähköpostitse kati.kalke(a)spesia.fi
Asuntola puolen työtehtäviin liittyvät kysymykset:
palvelupäällikkö Triin Vares sähköpostitse triin.vares(a)spesia.fi

 

Haemme
Koulutuspäällikköä tekniikan osaamisalueelle (Järvenpää)

1.4. alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Järvenpään toimispisteeseen vastaamaan opetuksen ja ohjauksen lähiesimiestyöstä tekniikan osaamisalueella.

Edellytämme koulutuspäälliköltä hyviä työyhteisön vuorovaikutustaitoja, suunnittelu- ja organisointitaitoja, kokemusta esimiestehtävistä sekä kykyä tukea henkilöstöä toimintaympäristön muutoksissa. Koulutuspäälliköltä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista ammatillisen erityisopettajan pätevyyttä.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutusjohtaja Päivi Laalo-Hokkanen p. 044 765 0606  (parhaiten tavoitettavissa 22.1 klo 14-16, 24.1 klo 13-16 ja 2.2 klo 13-15 sekä 8.2 klo 9-11) ja rehtori Tiina Meriläinen p. 040 728 2547.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse Hakemus(a)spesia.fi 14.2.2018 mennessä. Pyydämme otsikoimaan sähköpostin ”212-koulutuspäällikkö”.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

 

Seuraa meitä:

#aospesia