Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erityisen tuen järjestäminen ja koordinointi, 2 op, verkkototeutus

5.9.2018 klo 14:00-15:00

Ammatilliset erityisoppilaitokset (AMEO-verkosto) toteuttavat oppilaitosten johdolle valtakunnallisen verkkokoulutuksen.

Erityisen tuen ja erityisoppilaitosten johdon parhaat asiantuntijat selvittävät, mitä ammatillisen koulutuksen uudistukset vaativat koulutuksen järjestäjiltä.  Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus saada tukea ja valmiuksia erityisen tuen suunnittelemiseen ja järjestämiseen omassa oppilaitoksessasi ja osallistu webinaareihin!

Koulutus sisältää seuraavat webinaarit klo 14-15:

  • 5.9.2018: Johdanto koulutuksen teemoihin, rehtori Tiina Meriläinen Ammattiopisto Spesia
  • 12.9.2018: Erityinen tuki uudessa ammatillisen koulutuksen lainsäädännössä, lehtori Seija Eskola, JAMK
  • 27.9.2018: Erityisen tuen järjestäminen, vastuut ja rakenteet, erityisen tuen toteutussuunnitelmat oppilaitoksissa, opiskelija-asian päällikkö Riina Karvonen Ammattiopisto Luovi sekä kehitysjohtaja Liisa Metsola Keskuspuiston ammattiopisto
  • 8.10.2018: Erityisen tuen toteutumisen seuranta, arviointi ja resurssit, laatu ja vaikuttavuus, laatupäällikkö Rauno Konttila, Kiipulan ammattiopisto.
  • 8.10.2018 klo 15-15.30: Keskustelua webinaarien herättämistä kysymyksistä, pj Rauno Konttila, keskustelussa mukana Riina Karvonen, Liisa Metsola ja Seija Eskola.

Koulutuksen sisältyy myös teemojen mukainen itsenäinen työskentely sekä oppilaitoskohtainen konsultaatio (verkossa tai paikan päällä).

Koulutus on osa Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki -hanketta, jota ammatilliset erityisoppilaitokset (AMEO-verkosto) toteuttavat vuosina 2017–2018. Hanke on Opetushallituksen rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutushanke.

Kohderyhmä

Ammatillisten oppilaitosten johto ja esimiehet, erityisopetuksen koordinoinnista vastaavat henkilöt

Koulutuspaikka

Koulutuskokonaisuus toteutetaan valtakunnallisena verkkototeutuksena. Saat tarvittavat osallistumislinkit ilmoittauduttuasi koulutukseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen  osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/9D19B77272DB512C

Suosittelemme osallistumaan livelähetyksiin, mutta voit osallistua myös katsomalla tallenteet. Ilmoittautuminen on käynnissä koko koko syksyn ajan.

Lisätietoja

Kristiina Luukkonen
kristiina.luukkonen@spesia.fi
puh. 044 765 1337

Lisätietoja koulutushankkeesta löydät hankkeen esittelysivuilta: https://www.spesia.fi/spesia/hankkeet/kaynnissa-olevat/het/

Koulutus on osallistujille maksutonta.

Avaa tulostettava esite: Erityisen tuen järjestäminen

Tiedot

Päivämäärä:
5.9.2018
Aika:
14:00-15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia: