Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hurja Mäkiautoralli, Kuopio – mukana Spesia-tiimi!

26.5.2018 klo 10:00-16:00

Savon hurjimpana ja hauskimpana tapahtumana mainostettu Hurja Mäkiautoralli järjestetään Kuopion torilla lauantaina 26.5.2018. Ammattiopisto Spesian ajoneuvoasentajat Jyväskylästä osallistuvat kisaan itse rakentamallaan autolla, joka on saanut inspiraation malliinsa suoraan Fingerporista.

Kisa-autossa ei saa olla mitään voimanlähdettä tai moottoria antamassa vauhtia, vaan tiimi antaa sille vauhtia lähtölavalta ja kuljettaja ja painovoima hoitavat auton maaliin. Hurja Mäkiautorallin asiantunteva tuomaristo antaa pisteitä mäkiautotiimin pukeutumisesta, mäkiauton muotoilusta, lavaperformanssista, tiimin tarinasta sekä kilpailuajasta.

Tapahtuma alkaa esilaskulla klo 10. Ammattiopisto Spesian joukkueen varsinainen kisalasku on aikataulun mukaan klo 14.20. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! Lisätietoja tapahtuman www.makiautoralli.fi.

Alla makupaloiksi video vielä viimeistelyä vailla olevan auton ensimmäisestä koeajosta. 

Mäkiauto ensitestissä – Osa 2 eli alas

What goes up must come down. Jyväskylän ajoneuvoasentajien mäkiauto ensitestissä Kukkulan kampuksella. Autolla kisataan Kuopiossa vielä toukokuun aikana, joten se on tehty tarkasti ohjeiden ja painorajoitusten mukaan. Vaikka auto viimeistellään, todettiin sen jo olevan kisakuosissa!

Julkaissut Ammattiopisto Spesia 9. toukokuuta 2018

Tiedot

Päivämäärä:
26.5.2018
Aika:
10:00-16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka