Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Neuropsykiatrinen valmentaja 20 op, Järvenpää

1.3.2018 klo 09:00-15:30

1.3.-30.10.2018

Ammattiopisto Spesian ja Barnavårdsföreningen/ADHD-keskuksen yhteistoteutuksena saat koulutuksessamme yksilöllistä tukea ja ohjausta neuropsykiatrisen valmentajan opintopolulla.
Meillä on vahva arjen kokemus neuropsykiatrisesta valmentamisesta osana erityisoppilaitoksemme jokapäiväistä työtä. Tule mukaan kouluttautumaan
neuropsykiatriseksi valmentajaksi!

Aika: 1.3. -31.10.2018
Paikka: Ammattiopisto Spesia, Järvenpää
Hinta: Maksuton
Koulutus on täynnä. 

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ja syventää teoreettisia tietoja ja antaa käytännön keinoja tukea asiakasta, jolla on neuropsykiatrisia vaikeuksia, kuten ADHD, Autismin kirjon häiriö, Touretten oireyhtymä tai erilaisia oppimisvaikeuksia.

Kohderyhmä

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti opetus- ja kasvatusalalla toimivia ammattilaisia. Koulutukseen voi hakea myös sosiaali- ja terveysalalla toimivat ammattilaiset. Koulutukseen osallistuvilta edellytetään vähintään opisto/amk-tasoista tutkintoa em. aloilta sekä alan työkokemusta. Tapauskohtaisesti voidaan hyväksyä myös muu tutkinto, jos osallistujalla on riittävästi työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Toteutus

Koulutus toteutetaan AmmattiopistoSpesian ja Barnavårdsföreningen/ADHD- keskuksen yhteistyönä. Koulutuksen laajuus on 20 opintopistettä ja se koostuu 11 lähiopetuspäivästä.

Lähiopetusjaksot ovat: 1.-2.3., 9.-10.4., 24.-25.5, 16.-
17.8., 20.-21.9. ja 31.10.2018.

Koulutukseen kuuluu lähipäivien lisäksi kolme ohjattua pienryhmätapaamista (ajankohdat sovitaan ensimmäisellä lähijaksolla), oppimistehtäviä sekä valmennusharjoittelu. Koulutukseen osallistujalla tulee olla mahdollisuus koulutuksen aikana harjoitella valmennusta käytännössä oman asiakkaan kanssa. Tarvittaessa valmennettavaa voi kysyä myös koulutuksen järjestäjiltä

Koulutuksen sisältö vastaa Neuropsykiatrinen valmentaja ry:n laatusuosituksia ja näin ollen mahdollistaa Neuropsykiatrinen valmentajanimikkeen käytön valmistumisen jälkeen.
Kouluttajat Pääkouluttajina toimivat Ammattiopisto Spesian erityisopetuksen asiantuntijat, jotka toimivat myös neuropsykiatrisina valmentajina tai adhd -ohjaajina
sekä Barnavårdsföreningen/ADHD- keskuksen yksikönjohtaja, psykologi Silve Serenius-Sirve. Kouluttajina toimivat myös lääketieteen asiantuntija sekä kokemusasiantuntijat.

Teemoja

 • Neuropsykiatriset vaikeudet
 • Neuropsykiatrisen valmennuksen periaatteet
 • Arkielämän taitojen ohjaus
 • Voimavara- ja ratkaisukeskeisyys valmennuksessa
 • Oppimisvaikeudet
 • Sosiaalisten taitojen ja tunteiden hallinnan ohjaus ja
  tukeminen
 • Perheen tukeminen
 • Työskentely verkostojen kanssa
 • Stressinhallinta ja mielenterveyden tukeminen

Hinta

Koulutus on osallistujalle maksutonta, Opetushallituksen rahoittamaa täydennyskoulutusta.

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusmaksu on 100
euroa, jos osallistuminen perutaan 1.2.2018 jälkeen.
Poikkeus on lääkärintodistuksella osoitettu
sairastuminen. Esteen sattuessa osallistujan voi
vaihtaa

Lisätiedot:
Kristiina Luukkonen
p. 044 765 1337
kristiina.luukkonen(a)eduvalidia.fi

Tiedot

Päivämäärä:
1.3.2018
Aika:
09:00-15:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjät

Tapahtumapaikka