Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Työelämälle: YhteistyöBuusti -webinaari to 19.9. klo 14-15.30

19.9.2024 klo 14:00-15:30

Yhteistyöbuusti työelämälle to 19.9.2024.

Tervetuloa tutustumaan ammatillisen erityisoppilaitoksemme yhteistyömahdollisuuksiin, sekä kuulemaan valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemeä.

YhteistyöBuusti on Spesian maksuton verkkotapahtuma työelämälle. Oppilaitosyhteistyön mahdollisuuksiin ja monimuotoisuuden hyötyihin herättelevä tapahtuma on tarkoitettu yrityksille, organisaatioille, työpaikkaohjaajille, rekrytoijille, johtajille, TE-palveluille ja järjestöille, kaikille joita kiinnostaa: 

  • Täsmätyökykyisten piilevä potentiaali työmarkkinoilla.
  • Ammatillisen erityisoppilaitoksen kanssa tehtävän yhteistyön hyödyt ja mahdollisuudet, kuten alihankintatyöt, tapahtumayhteistyö, kumppanuussopimukset, työharjoittelut, oppisopimusyhteistyö.
  • Yrittäjien aidot kokemukset ja Vuoden parhaina palkittavat Spesian työelämäkumppanit 

Pääpuhujana huippuvalokuvaaja ja maailmaa monelta kantilta katsellut journalisti Meeri Koutaniemi, joka ravistelee lempeästi käsityksiämme ihmisten erilaisuudesta ja samanlaisuudesta, sekä heittää ilmaan kysymyksen. ”Onko meillä todella varaa jättää vähemmistöjen valtavat voimavarat käyttämättä?” 

Tapahtuman toteuttaa Ammattiopisto Spesia. Kaikki yhteistyötahomme ja oppilaitosyhteistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittauduthan 16.9.2024 mennessä: Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Ohjelma

  • Kokemuksia oppilaitosyhteistyöstä
  • Vuoden parhaat -äänestyksen voittaneiden työelämäkumppaneiden palkitseminen
  • Valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemi

Meeri Koutaniemi: Kuvia ja mielikuvia maailmalta – tarinoita suunnannäyttäjistä

Useaan kertaan palkittu valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa – ja jäi journalismin tielle. Meeri on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 70 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin. Hän tuo mukanaan ainutlaatuisen näkökulman työelämän monimuotoisuuteen ja avaa meille, kuinka ymmärtämällä ja työskentelemällä erilaisten ihmisten kanssa vaikutamme positiivisesti niin omaan elämäämme kuin koko yhteiskuntaan.

Puheenvuorossaan Meeri ravistelee lempeästi käsityksiämme ihmisten erilaisuudesta ja samanlaisuudesta, ja avaa meitä kaikkia koskettavia kysymyksiä jokaisen kohtaamisen tärkeydestä yksilönä. Miten tunnistamme oman voimamme ja potentiaalimme? Puheenvuoro kannustaa meitä miettimään, miten voimme luoda osallistavamman ja oikeudenmukaisemman työympäristön, jossa jokainen voi loistaa omana itsenään.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Tiedot

Päivämäärä:
19.9.2024
Aika:
14:00-15:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://link.webropolsurveys.com/EP/81C42EF607944F49

Järjestäjä

Ammattiopisto Spesia