Täydennyskoulutukset

Monipuolinen kattaus maksuttomia ja maksullisia koulutuksia erityisen tuen teemoista. Toteutamme paljon myös räätälöityjä tilauskoulutuksia.

Taitoja ja työkaluja
arkeen ja työhön.

Koulutustarjonta

Miten haluaisit kehittää itseäsi? Millaisia arjen haasteita olet kohdannut vaativaan erityiseen tukeen liittyvässä työssäsi tai läheisesi kanssa? Älä jää haasteiden kanssa yksin.

Meiltä löydät monipuoliseti maksuttomia ja maksullisia koulutuksia, joista saat työkaluja sujuvampaan arkeen ja varmuutta tekemiseen. Järjestämme koulutuksia ja kohtaamisia sekä eri puolilla Suomea että verkossa.

Ydinosaamisemme

Katso linkin takaa koulutus- ja palveluteemamme, joissa olemme erityisen osaavia. Näistä asioista koulutamme ja konsultoimme jatkuvasti, näistä meiltä löytyy valtavasti tietoa ja kokemusta. Näiden teemojen ympärillä toimittaessa pystymme tarjoamaan erityisen paljon lisäarvoa ihmisten ja organisaatioiden tekemiseen ja osaamiseen.

Lista päivittyy vielä, joten kysy rohkeasti myös muita erityisen tuen teemoja. Meillä on monenlaisia osaajia joka lähtöön.

Nyt aukesi Kuuma linja – erityisen tuen ensiapua!

Pohditko lapsen tai nuoren tukemista arjessa? Onko sinulla opiskelijan henkilökohtaistamiseen ja erityiseen tukeen liittyviä kysymyksiä? Soita asiantuntijalle. Saat maksuttoman 15 min. konsultaation ja ehdotuksen jatkoa varten. Soittoajat ja yhteystiedot pääset katsomaan klikkaamalla otsikon linkkiä.

Erityisesti verkossa 

Kouluttaudu, katsele, kuuntele – silloin kun sinulle sopii.

Kysy lisää 

Kysy lisää täydennyskoulutuksista, konsultaatioista tai muista palveluistamme.

Kokemuksia ja palautetta koulutuksistamme

”Koulutuksessa välittyi inhimillisyys ja osaaminen, sekä kokemus ja näkemys elämästä yleensä.”

”Muutostilanteessa etäyhteydet otettiin hyvin ja kekseliäästi hanskaan.”​

”Tällaista koulutusta olen odottanut pitkään. Tätä pitäisi saada kaikille opettajille.”

”Tällaista koulutusta olen odottanut pitkään. Tätä pitäisi saada kaikille opettajille.”

”Puhuttiin tiiviisti täyttä asiaa ja koulutus osui suoraan asian ytimeen.”