Neuropsykiatrisiin erityispiirteisiin kuten ADHD:hen tai autismikirjoon liittyvää osaamista selvästikin arvostetaan ja tarvitaan työelämässä, sillä näille koulutuksille on jatkuvasti kysyntää. On hienoa, että on sisäistetty jo laajasti, että vaikka opiskeluun tai elämänhallintaan liittyisi suuriakin haasteita, toimivilla menetelmillä arki saadaan sujumaan ja onnistumiset palkitsevat.

Spesia Asiantuntijapalvelut vastaa kentältä tulleisiin toiveisiin uudistuneella, entistä laajemmalla ja monipuolisemmalla nepsy-koulutusten ja työnohjauksen kattauksella. Lukuvuonna 2019–2020 koulutuksia järjestetään useilla paikkakunnilla, osin myös maksuttomana, sekä organisaatioiden tarpeisiin räätälöitynä.

Kevytnepsy on perinteistä valmentajakoulutusta tiiviimpi koulutus ja Nepsy+ -teemakoulutukset tarjoavat työkaluja erityisesti tilanteisiin, joissa nepsy-piirteet liittyvät toisiinsa tai muihin haasteisiin. Update päivittää osaamista, ja nepsy-arjen tuntevasta Spesian työnohjauksesta saa uutta potkua työhön ja jaksamiseen.

Olitpa siis uuden ihmettelijä, konkari tai alaistensa osaamisesta vastaava esimies, meiltä löydät taitoja ja työkaluja nepsy-arkeen juuri sinulle sopivana pakettina, joko valmiina tai mittojen mukaan toteutettuna!

 [Kuva]

 

[Allekirjoitus]

 

Marja Jäntti

Kehittämisjohtaja

Ammattiopisto Spesia

Asiantuntijapalvelut