Spesia työnantajana

Raikasta yhdessä tekemistä ja sujuvaa arkea moniammatillisessa työyhteisössä. 

Tule töihin Spesiaan

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos ja vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee yli 750 loistotyyppiä. Olemme moniammatillinen työyhteisö, jossa eri ammattiryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä.

Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat koulunkäynninohjaajat, opetuksen ohjaajat ja opettajat. Heidän lisäkseen meillä työskentelee henkilökuntaa opiskelija-, asumis-, ruoka- ja puhtaanapito- , työelämä-, asiantuntija- ja hallintopalveluissa sekä päällikkö- ja johtotehtävissä. Meidän kaikkien yhteisenä tavoitteena on saada opiskelijamme loistamaan.

Loistava spesialainen

Työnantajana Spesia haluaa mahdollistaa myös työntekijöidensä loistamisen ja yksi strategian johtotähdistämme onkin loistava spesialainen.

Meille loistava spesialainen edustaa sitä, että arkemme sujuu mutkattomasti, arvostamme ja kannustamme toinen toisiamme, uskallamme kokeilla rohkeasti uutta ja kehitämme jatkuvasti omaa työtämme ja osaamistamme. Se on myös sitä, että varmistamme yhdessä turvallisen työyhteisön toteutumisen, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja keskustelemme ja annamme aikaa kohtaamisille, digitalisaatiota unohtamatta.

Me työnantajana

 • panostamme työntekijöiden perehdytykseen
 • tarjoamme lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon
 • mahdollistamme liukuvan työajan ja etätyön (tehtävissä, joissa tehtävän kannalta mahdollista)
 • huolehdimme osaamisen kehittämisestä ja monipuolisesta sisäisestä koulutustarjonnasta
 • varmistamme työvälineiden ja opetusteknologian ajanmukaisuuden
 • tarjoamme Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun.

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Miksi valita Spesia?

Koen tärkeimmäksi työtehtäväkseni henkilöstön tukemisen, jotta he pystyvät tukemaan opiskelijoita heidän omissa tavoitteissaan. Tämä on rikas, raikas työyhteisö. Saa toteuttaa vahvuuksiensa mukaisia työtehtäviä ja loistaa Spesian tähtitaivaalla. – Petri Vanhalakka, koulutusjohtaja

Vuonna 2023 toteuttamamme PeoplePower-henkilöstökyselyn tulosten mukaan työntekijämme kokevat työnsä Spesiassa mielenkiintoiseksi ja oman työpanoksensa Spesian kannalta tärkeäksi. Meillä koetaan myös työllämme saatavan aikaan hyödyllisiä asioita. Henkilöstökyselymme kautta työntekijämme pääsevät aidosti  vaikuttamaan organisaatiomme ja oman työnsä kehittymiseen.

  Olen viihtynyt Ammattiopisto Spesiassa töissä jo melko pitkään siitä syystä, että olen saanut tosi hyviä mahdollisuuksia kasvaa omassa työssäni ja kehittää omaa osaamistani. – Annukka Pantsar-Oinas, opinto-ohjaaja

  Haku Spesiaan

  Heräsikö kiinnostus loistaa kanssamme? Tutustu meihin ja avoinna oleviin työpaikkoihimme paremmin avoimet työpaikat -sivultamme.

  Jos Spesiassa työskentely kuulostaa sinun jutultasi ja haluaisit olla osa loistoporukkaamme, mutta et vielä löytänyt avoimista tehtävistä juuri sitä sinun paikkaasi, voit myös jättää meille avoimen hakemuksen.

  Avoin hakemus Spesiaan (avautuu Talentadorin osoitteella)

  Mun työssäni parhaita hetkiä ovat opiskelijoiden onnistumisten näkeminen ja hyvät työkaverit.
  – Pinja Kutvonen, koulunkäynninohjaaja