Spesia tutuksi

Tutustu Spesiaan, nyt kätevästi ja turvallisesti verkossa!

Spesia tutuksi etänä

Tervetuloa mukaan Spesia tutuksi -tilaisuuksiin! Tilaisuuksia on perinteisesti järjestetty Spesian päätoimipaikoissa: Jyväskylässä, Järvenpäässä, Pieksämäellä ja Turussa myös livenä, mutta viime vuosina ensisijaisesti paikkakuntakohtaisina etätilaisuuksina. Lisäksi kerran vuodessa järjestetään valtakunnallinen Koko Spesia tutuksi.

Spesia tutuksi -tilaisuudet ovat avoimia kaikille, eli niihin ovat tervetulleita hakijoiden lisäksi kaikki Spesiasta kiinnostuneet.

 

Koko Spesia tutuksi 2023

Mikä, missä ja kenelle on Spesia? Mikä tekee Spesiasta paikan, missä oppiminen onnistuu, yhteistyö kukoistaa ja jokainen saa loistaa? Duudsoneista ja Possesta tuttu HP Parviainen juontaa valtakunnallisen Koko Spesia tutuksi -verkkotapahtumaa 7.11.2023 klo 12-13.

Spesialaiset ja opiskelijat kertovat mitä Spesiassa tehdään ja millainen meininki meillä on. Asetu mukavasti ja tervetuloa katsomaan!

Rekisteröityminen avataan pian ja saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi.

Koko Spesia tutuksi 2022 -tallenne 

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Alueelliset Spesia tutuksi -tilaisuudet

Päätoimipaikat järjestävät paikallisia Spesia tutuksi -tilaisuuksia verkossa, satunnaisesti myös muut paikkakunnat. Tilaisuuksien toteutus ja kesto vaihtelevat . Tarkemmat tiedot löydät aina suoraan tapahtuman kohdalta.

Katso kaikki ajankohdat kalenterista. Kalenterista löydät myös tapahtuman tarkemmat tiedot ja osallistumislinkin.

Spesia tutuksi -tilaisuuksien tiedot ja linkit

Spesia tutuksi -kalenteri