Työelämä

Toimiva yhteistyö oppilaitoksen ja työelämän välillä tukee työnantajia sopivien tekijöiden löytämisessä erilaisiin tehtäviin, työelämäjaksojen järjestämisessä sujuviksi, opiskelijan ohjaamisessa ja työllistämistukien käytössä.

Samalla paranevat opiskelijan mahdollisuudet oppia työtä tekemällä ja myös työllistyä. Ammattiopisto Spesian opiskelijoista saat motivoituneita työntekijöitä ja työssäoppijoita juuri työpaikkasi tarpeisiin. 

Toimimme yhteistyötahojemme kanssa kehittämiskumppanuudessa, yhteistä asiantuntijuutta vahvistaen. Työllistymisen ja työssäoppimisen tueksi tarjoamme työnantajille ja työyhteisöille työllistymisen tukipalveluja, jotka räätälöidään yksilöllisesti.

Työelämäpalveluiden tiimi tukenasi

Spesian työelämäpalveluiden tiimi neuvoo ja tukee työnantajia kaikissa opiskelijoiden työskentelyä koskevissa vaiheissa sekä kysymyksissä.

Välitämme myös tietoa TE-toimistolta saatavista tuista ja autamme niiden hakemisessa. Työnantajilla on mahdollisuus hakea taloudellista avustusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistämiseen.

Teemme mielellämme tiivistä yhteistyötä eri sektoreilla toimivien ja kaiken kokoisten yritysten kanssa. Omaamme vankan kokemuksen yritysyhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa. Otattehan yhteyttä niin, räätälöimme tarpeisiinne sopivan ratkaisun.  

Järvenpää ja koko Spesia

Linda Eräkangas 
työelämäkoordinaattori 
linda.erakangas(at)spesia.fi
044 743 8218

Jyväskylä

Kirsi Tuovinen
koulutuspäällikkö
p. 040 637 3749
kirsi.tuovinen(a)spesia.fi

Pieksämäki

Eila Jäntti
koulutuspäällikko
p. 040 713 3924
eila.jantti(a)spesia.fi

Turku

Tuomas Laine
p. 044 711 4975
tuomas.laine(a)spesia.fi

Seuraa meitä:

#aospesia