Työelämä

Toimiva yhteistyö oppilaitoksen ja työelämän välillä tukee työnantajia sopivien tekijöiden löytämisessä erilaisiin tehtäviin, työelämäjaksojen järjestämisessä sujuviksi, opiskelijan ohjaamisessa ja työllistämistukien käytössä.

Samalla paranevat opiskelijan mahdollisuudet oppia työtä tekemällä ja myös työllistyä. Ammattiopisto Spesian opiskelijoista saat motivoituneita työntekijöitä ja työssäoppijoita juuri työpaikkasi tarpeisiin.

Toimimme yhteistyötahojemme kanssa kehittämiskumppanuudessa, yhteistä asiantuntijuutta vahvistaen. Työllistymisen ja työssäoppimisen tueksi tarjoamme työnantajille ja työyhteisöille työllistymisen tukipalveluja, jotka räätälöidään yksilöllisesti.

Työelämäpalveluiden tiimi tukenasi

Spesian työelämäpalveluiden tiimi neuvoo ja tukee työnantajia kaikissa opiskelijoiden työskentelyä koskevissa vaiheissa sekä kysymyksissä.

Välitämme myös tietoa TE-toimistolta saatavista tuista ja autamme niiden hakemisessa. Työnantajilla on mahdollisuus hakea taloudellista avustusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työllistämiseen.

Teemme mielellämme tiivistä yhteistyötä eri sektoreilla toimivien ja kaiken kokoisten yritysten kanssa. Omaamme vankan kokemuksen yritysyhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa. Otattehan yhteyttä niin, räätälöimme tarpeisiinne sopivan ratkaisun.  

Linda Helsenius

Linda Helsenius

työelämäkoordinaattori

Järvenpää ja koko Spesia
p. 044 743 8218, linda.helsenius(at)spesia.fi

Kirsi Tuovinen

Kirsi Tuovinen

koulutuspäällikkö

Jyväskylä
p. 040 637 3749, kirsi.tuovinen(at)spesia.fi

Eila Jäntti

Eila Jäntti

koulutuspäällikkö

Pieksämäki
p. 040 713 3924, eila.jantti(a)spesia.fi

Jouni Röyskö

Jouni Röyskö

työvalmentaja

Turku
p. 040 900 0046, jouni.roysko(at)spesia.fi

Duunista duurissa

– tarinoita työelämästä

Lue Spesiaalia-blogista työelämätarinoita ja opiskelijoiden onnistumisia työpaikoilla.

Duunista duurissa

Seuraa meitä:

#aospesia