Kumppanuusyritykset 

Spesialla on vankka kokemus onnistuneista kumppanuussopimuksista eri aloilla toimivien yritysten kanssa. Tälläkin hetkellä mm. puhtaus- ja kiinteistö- sekä logistiikka-alan opiskelijat suorittavat opintojaan yhteistyöyrityksissämme ahkeroiden.

Kumppanuussopimuksella tarkoitamme yrityksen ja Spesian välistä yhteistyösopimusta, jossa työpaikalla tapahtuva oppiminen paketoidaan ja mitoitetaan kaikkien osapuolten kannalta mahdollisimman sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Opiskelijoillemme kumppanuussopimus takaa mahdollisuuden suorittaa opintojaan yhteistyöyrityksen tiloissa, aitojen työtehtävien parissa työskennellen. 

Kumppanina toimiva yritys saa lisäresurssia työtehtävien hoitamiseen ja oppilaitoksen jatkuvan tuen. Irrallisten oppimisjaksojen hallinnoinnin ja yksittäisten henkilöiden perehdyttämisen sijaan toiminta on ennakoitavaa ja opiskelijoista tulee luonteva osa kumppanuusyrityksen sujuvaa arkea.

Kun tehtävät räätälöidään tarvelähtöisesti yhdessä ja toiminnassa on jatkuvuutta, monenlaiset ratkaisut ovat mahdollisia – työ voi olla päivittäistä tai sitä voi olla vaikkapa kahtena päivänä viikossa kolmelle opiskelijalle.

Kokemuksemme yritysyhteistyöstä ovat erittäin myönteisiä, niin yrityksen, opiskelijan kuin oppilaitoksemmekin kantilta katsoen. 

Kumppaanuussopimus tarjoaa työnantajalle 

  • Motivoituneita opiskelijoita, jotka mielellään vastaavat yrityksen rutiiniluonteisista työtehtävistä 
  • Opetus tapahtuu oppilaitoksen ohjaushenkilöstön osaavassa ohjuksessa 
  • Oppilaitos huolehtii opiskelijoiden vakuuttamisesta 
  • Mahdollisuuden työllistää vastavalmistuneita osaavia työntekijöitä, jotka hallitsevat yrityksen rutiinit jo harjoittelun ajalta 

Mitä edellytämme 

  • Yrityksen nimeämän yhteyshenkilön  
  • Työtehtäviä, jotka ovat hyväksiluettavissa osana opiskelijan suorittamaa tutkintoa 
  • Näyttöjen suorittamisen edellyttämiä puitteita 

Otattehan yhteyttä niin jutellaan lisää siitä, kuinka Spesia ja yrityksenne voivat hyötyä toisistaan! 

Seuraa meitä:

#aospesia