Työpaikkaohjaajakoulutus

Tartu tilaisuuteen ja vahvista omaa ohjausosaamistasi!

Työelämässä oppimisen ohjaaminen -verkkokoulutus työpaikkaohjaajalle

Tartu tilaisuuteen ja vahvista omaa ohjausosaamistasi!

Katso myös: Erityisen tuen työkalupakki työpaikkaohjaajalle

Ammatillisen koulutuksen opiskelijat suorittavat osan opinnoistaan työelämässä oppien. Työpaikkaohjaajan tehtävä on tärkeä ja siinä onnistuminen edellyttää perehtymistä työelämässä oppimisen käytäntöihin: suunnitteluun, toteutuksen ja osaamisen arviointiin.

Kun työpaikkaohjaaja perehtyy opiskelijan osaamiseen ja oppimistavoitteisiin, opiskelijalla on mahdollisuus oppia oikeita asioita. Samalla koulutus antaa työpaikkaohjaajalle varmuutta omaan tekemiseen.

Spesia on mukana Ohjaan.fi-verkoston järjestämässä valtakunnallisessa Työelämässä oppimisen ohjaaminen -verkkokoulutuksessa. Koulutuksessa opit mitä sinun tulee työpaikkaohjaajana huomioida, kun ohjaat opiskelijan oppimista työpaikalla. Koulutuksen kesto on noin 8 h. Se sisältää itsenäistä opiskelua ja kaksi 1,5 h tapaamista verkossa.

Lisätietoa ja koulutuksen ajankohdat löydät ohjaan.fi-sivustolta. Klikkaa ja lue lisää Työelämässä oppimisen ohjaaminen -verkkokoulutuksesta.

Ohjaan.fi OhjausHELP – apua työpaikkaohjaajille

Ohjaan.fi OhjausHELP on uusi valtakunnallinen palvelu, josta saat tukea työpaikkaohjaukseen liittyvissä asioissa. Palvelun kautta pääset kysymään työelämässä oppimisen ohjaamisesta. Linjoilla ovat kanssasi Ohjaan.fi työpaikkaohjauksen asiantuntijat, jotka vastaavat kysymyksiin, sekä antavat käytännön vinkkejä erilaisiin ohjaustilanteisiin.

Ohjaan.fi OhjausHELP on avoinna keskiviikkoisin klo 9-12 välisenä aikana. Tervetuloa linjoille kysymään, kyseenalaistamaan ja ehdottamaan! Jaetaan yhdessä ajatuksia!

Teams-linkin OhjausHELPPiin löydät ohjaan.fi-sivustolta osoitteesta https://ohjaan.fi/ohjaushelp/

Kysy lisää

Pihla Lukinmaa, p. 0503041042, pihla.lukinmaa@spesia.fi

Ota yhteyttä

Sirja Rousi

pedagoginen asiantuntija
Järvenpää
044 765 0581
Sirja.Rousi@spesia.fi