Verkostot

Verkostoissa on voimaa!

Verkostot ja niissä toiminen ovat olennainen osa Spesian toimintaa. Verkostoissa ideoidaan, kehitetään ja kehitytään, jaetaan osaamista ja kokemuksia, saadaan vertaistukea. Verkostotapaamiset ovat parhaimmillaan voimaannuttavia ja antavat uusia näkökulmia ja innostusta omaan työhön.

Spesia sekä koordinoi verkostoja että on mukana jäsenenä ja kumppanina verkostoissa. Tärkeitä säännöllisesti kokoontuvia verkostoja ovat muun muassa erityisen tuen verkostot eri puolilla Suomea Spesian toiminta-alueilla. Nämä verkostot ovat tärkeitä foorumeita kehittää ja tukea alueellisesti ammatillista erityisopetusta sekä alueen oppilaitosten erityisen tuen käytäntöjä.

Spesian toimijat ovat mukana myös monissa nivelvaiheen verkostoissa ja työllistymisen tukemiseen liittyvissä verkostoissa.

Kutsu meidät mukaan omaan verkostoosi

Onko sinulla idea uudesta verkostosta? Ota yhteyttä Spesia Asiantuntijapalvelujen toimijoihin. Voit myös kutsua meidät mukaan jo olemassa olevaan verkostoosi!

Jaetaan kokemuksia ja hankitaan yhdessä uusia

Erityistä Tukea Lounais-Suomi on yksi alueellisista verkostoistamme, ja hyvä esimerkki siitä, kuinka yhteiset intressit tekevät yhdessä toimimisesta ja kokoontumisesta sekä hyödyllistä että myös hauskaa. 

 

Ota yhteyttä

Marja Jäntti

Asiantuntijapalvelujohtaja
Turku
040 900 4027
Marja.Jantti@spesia.fi