Ajankohtaista

Spesian uutisia, tapahtumia ja blogin tuoreimmat

@aospesia

Joko löysit Spesian TikTokista?

Ammattiopisto Spesia otti TikoTokin haltuun syksyllä 2020 ensimmäisten suomalaisten oppilaitosten joukossa. Seuraa meitä niin näet, mitä iloinen ja aktiivinen TikTok-tiimimme on aina viimeisimmäksi keksinyt! 

Tapahtumat

Taitaja2024 – Spesiasta mukana 13 kilpailijaa!

Taitaja2024-tapahtuma kerää yhteen maan huippuosaajat kilpailemaan ammattiopssamisen Suomen mestaruuksista Kuopiossa 20.–23.5.2024. Tapahtuman päävastuullinen toimija on Savon ammattiopisto. Taitaja2024-tapahtumassa nähdään yhteensä 50 kilpailulajia. Kilpailulajien lisäksi ammattinäytöslajeina nähdään prosessiala, lentokonehuolto ja korujen […]

Lue lisää

Valmistujaiset 2024

Spesialaiset pääsevät jälleen juhlistamaan yhdessä kevättä, valmistuvia opiskelijoita ja opintonsa päättäviä omien toimipaikkojen valmistujaisissa! Kellonajat ja toteutustavat vaihtelevat toimipaikoittain, ja oppilaitos tiedottaa niistä tarkemmin suoraan opiskelijoita.

Lue lisää
AO Spesia, useita, Ammattiopisto Spesia
useita, Suomi
+ Google Map

Työn seurannan päivä – Job Shadow Day

Job Shadow Day on vuosittainen työn seurannan päivä joka on tänä vuonna 23.5.2024. Spesiassa tapahtumaa vietetään viikon 21 aikana. Opiskelija tutustuu työpaikkaan yhtenä päivänä. Tutustumisen kesto voi olla tunnista koko […]

Lue lisää

Koulutuskalenteri

Kevään erityisin päivä 2024, Kerava ja etäyhteys

Hei Sinä ammatillisen erityisopetuksen parissa työskentelevä, tule saamaan boostia kevääseen!

Lue lisää
hybridi,

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus 30 op, verkkototeutus

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 30 op –koulutus käynnistyy kesäkuussa 2024 verkkototeutuksena. Koulutuksemme sisältö ja laajuus vastaavat Neuropsykiatriset valmentajat ry:n laatukriteereitä. Koulutuksen kesto on 12.6.2024-17.1.2025.

Lue lisää
verkossa,

Nepsy-info

Kiinnostaako Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus eli tuttavallisemmin nepsy-valmentajakoulutus? Olet ehkä jo ilmoittautunut mukaan tai vasta harkitset opintoja. Nepsy-info on juuri Sinulle!

Lue lisää
verkossa,

Uusimmat uutiset

Uutisia hakijalle

Blogi