Spesia Asiantuntijapalvelut

Oletko erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen kanssa toimiva ammattilainen tai läheinen? Olemme tukenasi tärkeässä työssäsi. Meiltä saat käytännönläheistä koulutusta, asiantuntija-apua ja vinkkejä arkeen.

Erityisiä onnistumisia syntyy siellä missä on erityisiä haasteita.

Meillä on erityinen tehtävä

Spesia Asiantuntijapalvelut on erityisopetuksen ja erityisen tuen kehittämis- ja palvelukeskus.

Koulutamme, konsultoimme ja kohtautamme eri alojen ammattilaisia, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Autamme myös perheitä, joissa on tukea tarvitseva lapsi tai nuori.

Tehtävämme on lisätä tietoa, osaamista ja ymmärrystä erilaisista tuen tarpeista ja keinoista tukea. Koska tiedämme, että yksilöllinen tuki ja vahvuuksien esille saaminen saavat ihmisen loistamaan!

Spesia Asiantuntijapalvelut on 12-henkinen tiimi, joka työskentelee eri puolilla Suomea. Teemme työtä ammattitaidolla ja sydämellä yhdenvertaisemman yhteiskunnan ja monimuotoisemman työelämän puolesta.

Osaamista ja työkaluja helpottamaan arkea

Järjestämme täydennyskoulutuksia, ohjausta ja kohtaamisia opetus- ja ohjausalojen ammattilaisille. Palvelumme sopivat myös muiden alojen toimijoille, jotka kohtaavat työssään tai arjessaan erityistä tukea tarvitsevia lapsia, nuoria tai aikuisia.

Sparraamme oppilaitoksia, organisaatioita ja verkostoja. Meiltä saat myös valmennusta tukea tarvitsevalle henkilölle, perheelle ja palveluverkostolle. Toimimme koko Suomessa.

Olemme monessa mukana 

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle

Katso koulutuskalenteri

Meillä on koko ajan tarjolla monipuolisia täydennyskoulutuksia useilla paikkakunnilla ja verkossa. Katso sinulle sopiva koulutus ja ilmoittaudu mukaan!

Uutiskirjeestä vinkit ja koulutusherkut

Spesian uutiskirjeestä löydät uusimmat täydennyskoulutukset, tapahtumat ja arjen vinkit. Uutiskirje ilmestyy kätevästi pari kertaa lukukaudessa. Emme täytä postilaatikkoasi ja voit lopettaa tilaamisen koska tahansa.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: pyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta saat käsityksen siitä, mitä meillä on tarjota juuri sinun tilanteeseesi.