Asiantuntijapalvelut

Ammattiopisto Spesia toimii ammatillisen erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena. Tarjoamme täydennyskoulutuksia ja erityisen tuen asiantuntijapalveluita mm. opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville toimijoille eri puolilla Suomea.

Tuemme myös koulutuksen järjestäjiä, organisaatioita ja verkostoja erityisopetuksen ja erityisen tuen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Meiltä saat tukea esimerkiksi uuden lainsäädännön mukaisen ammatillisen erityisopetuksen toimeenpanoon.

Osaaminen. Yhteisö. Verkosto.

Erityisen tuen tarve huomataan nykyään aiempaa useammin ja ammattilaiset haluavat auttaa tuen tarvitsijaa. Joskus kuitenkin on vaikea tietää mistä lähteä liikkeelle tai organisaatiossa ei ole valmiuksia suunnitella tukea.

Älä jää haasteiden kanssa yksin vaan tule mukaan hankkimaan osaamista ja arjen työkaluja yhdessä muiden kanssa. Koulutuksissa ja verkostoissa tapaat muita samojen teemojen parissa työskenteleviä ammattilaisia, joiden kanssa arjen ilojen ja huolien sekä osaamisen
jakaminen antaa spesiaalia voimaa!

Löydä kaikille avoimet koulutuksemme koulutuskalenteristamme.

Kristiina Luukkonen

Kristiina Luukkonen

Etelä-Suomi
p. 044 765 1337
kristiina.luukkonen(a)spesia.fi

Mari Luokkanen

Mari Luokkanen

Keski- ja Itä-Suomi
p. 040 705 9287
mari.luokkanen(a)spesia.fi

Pia Lehto-Kulmala

Pia Lehto-Kulmala

Länsi-Suomi
p. 040 660 4888
pia.lehto-kulmala(a)spesia.fi

Erityinen tehtävä

Ammattiopisto Spesian erityinen tehtävä on toimia erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena. Tehtävä on määritelty koulutuksen järjestämisluvassa.

Asiantuntija-
palvelujen tilaaminen

Tee tarjouspyyntö

Seuraa meitä:

#aospesia