Spesia Asiantuntijapalvelut

Kohtaatko työssäsi tai elämässäsi erityisen tuen tarpeessa olevia nuoria tai aikuisia? Kaipaatko toimivampia keinoja arjen haastaviin tilanteisiin?

Älä jää haasteiden kanssa yksin, tule hankkimaan osaamista ja arjen työkaluja.

Tarjoamme täydennyskoulutuksia ja sparraamme oppilaitoksia, organisaatioita ja verkostoja. Meiltä saat myös valmennusta tukea tarvitsevalle henkilölle, perheelle ja palveluverkostolle.

Spesia Asiantuntijapalvelut on ammatillisen erityisopetuksen ja erityisen tuen kehittämis- ja palvelukeskus. Järjestämme koulutuksia ja kohtaamisia opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville toimijoille eri puolilla Suomea.

Osaaminen. Yhteisö. Verkosto.

Koulutuksissa ja verkostoissa tapaat muita samojen teemojen parissa työskenteleviä ammattilaisia. Arjen ilojen ja huolien sekä osaamisen jakaminen antavat spesiaalia voimaa!

Löydä kaikille avoimet koulutuksemme koulutuskalenteristamme.

 

Kristiina Luukkonen

Kristiina Luukkonen

Etelä-Suomi
p. 044 765 1337
kristiina.luukkonen(a)spesia.fi

Pia Lehto-Kulmala

Pia Lehto-Kulmala

Länsi-Suomi
p. 040 660 4888
pia.lehto-kulmala(a)spesia.fi

Marika Mäkinen

Marika Mäkinen

Keski- ja Itä-Suomi
p. 040 752 9653
marika.makinen(a)spesia.fi

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirje
Lue viimeisin uutiskirje

Uutiskirjeestä saat tiedon esim. tulevista nepsy-koulutuksistamme. Nappaa vinkit ja lue erityisopetuksen ajankohtaisia sopivasti muutaman kerran lukukaudessa. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.

Kuinka voimme palvella?

Tee tarjouspyyntö

Kysy konsultaatiota, koulutusta tai muita palveluitamme. Se ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Meillä on aivan erityinen tehtävä

Ammattiopisto Spesia on saanut lakisääteisen tehtävän toimia erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena. Teemme tätä työtä sydämellä ja aina asiakkaan tarpeista lähtien.

Seuraa meitä:

#aospesia