Asiantuntijapalvelut

Ammattiopisto Spesia toimii ammatillisen erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena. Tarjoamme täydennyskoulutuksia ja erityisen tuen asiantuntijapalveluita mm. opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, työnantajille sekä muille erityistä tukea tarvitsevien parissa työskenteleville toimijoille eri puolilla Suomea.

Tuemme myös koulutuksen järjestäjiä, organisaatioita ja verkostoja erityisopetuksen ja erityisen tuen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Meiltä saat tukea esimerkiksi uuden lainsäädännön mukaisen ammatillisen erityisopetuksen toimeenpanoon.

Osaaminen. Yhteisö. Verkosto.

Erityisen tuen tarve huomataan nykyään aiempaa useammin ja ammattilaiset haluavat auttaa tuen tarvitsijaa. Joskus kuitenkin on vaikea tietää mistä lähteä liikkeelle tai organisaatiossa ei ole valmiuksia suunnitella tukea.

Älä jää haasteiden kanssa yksin vaan tule mukaan hankkimaan osaamista ja arjen työkaluja yhdessä muiden kanssa. Koulutuksissa ja verkostoissa tapaat muita samojen teemojen parissa työskenteleviä ammattilaisia, joiden kanssa arjen ilojen ja huolien sekä osaamisen
jakaminen antaa spesiaalia voimaa!

Löydä kaikille avoimet koulutuksemme koulutuskalenteristamme.

Lea Veivo

Lea Veivo

Etelä-Suomi
p. 044 769 9618
lea.veivo(a)spesia.fi

Marika Mäkinen

Marika Mäkinen

Keski- ja Itä-Suomi
p. 040 752 9653
marika.makinen(a)spesia.fi

Pia Lehto-Kulmala

Pia Lehto-Kulmala

Länsi-Suomi
p. 040 660 4888
pia.lehto-kulmala(a)spesia.fi

Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukset

Jätä yhteystietosi, jos haluat infoa tulevista nepsy-koulutuksistamme.

Asiantuntija-palvelujen tilaaminen

Tee tarjouspyyntö, se ei sido sinua mihinkään.

Erityinen tehtävä

Ammattiopisto Spesian erityinen tehtävä on toimia erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena. Tehtävä on määritelty koulutuksen järjestämisluvassa.

Linkit

Moodlerooms

Tietosuoja

Henkilötietojasi kerätään, jotta voimme esimerkiksi raportoida viranomaistaholle tarvittavat tiedot, laskuttaa, suunnata koulutusta ja toteuttaa koulutukset.

Tietoja voivat tarkastella vain henkilöt, joilla on työtehtävien perusteella oikeus käsitellä niitä.

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tarkemmat tiedot oikeuksistasi ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä asioista löydät tietosuojaselosteistamme ja Tietosuoja-sivulta.

Seuraa meitä:

#aospesia