Spesia on moniammatillinen, yli 750 työntekijän työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki ja rento tekemisen meininki. Me Spesialla huolehdimme opiskelijoidemme lisäksi myös henkilöstöstämme. Haluamme tarjota työntekijöillemme mutkattoman arjen sekä turvallisen työyhteisön, jossa voidaan hyvin ja viihdytään pitkään.

Suurimmat henkilöstöryhmät ovat koulunkäynninohjaajat ja opetuksen ohjaajat (45%) sekä opettajat (26%). Lisäksi ammattitaitoiseen joukkoomme kuuluu mm. kuraattoreita, työvalmentajia, opoja, ravitsemispalveluiden ja puhtaanapidon ammattilaisia, hallinnon osaajia, asiantuntijoita ja it-alan tekijöitä.

Meillä Spesiassa pääset tekemään mielekästä työtä loistoporukassa, kokeilemaan rohkeasti uutta sekä kehittämään omaa osaamistasi ja työtäsi.

Useita avoimia paikkoja

Tällä hetkellä Spesialla on avoinna useita työpaikkoja. Löydät kaikki avoimet paikat nettisivuiltamme. Alla esittelemme muutaman avoimen paikan – olisiko sinusta näiden tehtävien täyttäjäksi?

Katso kaikki Spesian avoimet työpaikat

Koulunkäynninohjaajia eri paikkakunnille

Etsimme koulunkäynninohjaajia eri paikkakunnille ja eri koulutusaloille – katso mikä toimipaikka ja koulutusala sopisi parhaiten sinulle. Mahdollisuus työskennellä myös oppisopimuksella.

Koulunkäynninohjaajana tehtävänäsi on opiskelijoiden avustaminen, ohjaus ja tukeminen koulupäivän aikana sekä koulussa että oppilaitoksen ulkopuolella oppimisympäristöissä. Työ on monipuolista ja jokaisen ryhmän kanssa toimii aina vähintään pari aikuista, joten opiskelijoille on oikeasti aikaa. Toivomme sinulta työhön sopivaa koulutusta, kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Katso tarkemmat paikkakuntakohtaiset tiedot avoimista työpaikoistamme.

Hakuajat vaihtelevat päättyen välillä 31.3.– 6.4.2023.

Työvalmentaja, Duunila, Järvenpää

Haemme työvalmentajaa Järvenpään alihankintapaja Duunilaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.8.– 22.12.2023. Haemme työstään innostunutta työvalmentajaa työelämäpalveluiden tiimiin vastaamaan alihankinta- ja tilaustöiden organisoimisesta.

Jos tunnistat itsesi seuraavista, saatat olla hakemamme puuttuva palanen.Työvalmentajan tehtäviin kuuluvat opiskelijoiden työelämävalmiuksien vahvistaminen, työllistymisedellytysten kehittäminen sekä opiskelun organisointi yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa. Työvalmentajan tehtäviin kuuluu tuen tarjoaminen oppimisympäristössä ja hän vastaa osaltaan oppimisympäristön turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

Haku päättyy 31.3.2023.

Ammatillinen erityisopettaja, Toimitilahuollon osaamisala, Turku

Haemme Turkuun ammatillista erityisopettajaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon, toimitilahuollon osaamisalalle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.

Haemme innostunutta ja ammatillisesti itseään kehittävää, elinikäisestä oppimisesta kiinnostunutta tiimityöskentelijää sekä taitavaa verkostotyöskentelijää. Työ on vaihtelevaa sisältäen opiskelijoiden yksilöllistä valmentamista opintopolullaan sekä opiskelijan kannustavaa ohjaamista erilaisissa tilanteissa, oikeilla työpaikoilla ja sisäisissä oppimisympäristöissä. Työ vaatii tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, rohkeutta kokeilla uutta ja erehtyä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, verkosto-osaamista, erinomaisia ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja kokemusta vaativan erityisen tuen opiskelijoiden ohjaamisesta sekä heidän tarpeiden tunnistamista. Eduksi katsomme kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa työskentelystä.

Haku päättyy 31.3.2023.

Ruokapalveluvastaava, Opiskelijaravintola Paussi, Jyväskylä

Haemme ruokapalveluvastaavaa opiskelijaravintola Paussiin Jyväskylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.7.2023 alkaen.

Uuden kampuksen valmistuessa avaamme neljännen opiskelijaravintolamme elokuussa Jyväskylään Vasarakadulle. Ruokapalveluvastaavana pääset suunnittelemaan ja kehittämään upouuden valmistuskeittiön toimintaa yhdessä muiden paikkakuntien Paussien vastaavien sekä esihenkilön kanssa.

Tehtävään kuuluu muun muassa:

  • keittiön toiminnasta ja tuotannosta vastaaminen (mm. tilauksien ja työvuorojen teko, Jamixin käyttö)
  • toimia yhtenä kokkina
  • yhteistyö sisäisten ja ulkopuolisten verkostojen kanssa

Haku päättyy 18.4.2023.

Lisätietöa avoimista tehtävistä Avoimet työpaikat -sivulta

Avoin haku Spesiaan

Jos Spesiassa työskentely kuulostaa sinun jutultasi ja haluaisit olla osa loistoporukkaamme, mutta et vielä löytänyt avoimista tehtävistä juuri sitä sinun paikkaasi, voit myös jättää meille avoimen hakemuksen.

Moni on löytänyt tiensä Spesiaan avoimen haun kautta, joten jos vähääkään kiinnostaa, laita ihmeessä hakemus tulemaan! Mitään et menetä, mutta parhaassa tapauksessa unelmatyö saattaa tipahtaa suoraan syliisi.

Avoin hakemus Spesiaan (avautuu Talentadorin osoitteella)

Haluatko loistaa kanssamme? Tule osaksi mahtavaa joukkoamme ja hae nyt.