Järvenpäähän kuvallisen ilmaisun osaamisalalle (kuvallisen ilmaisun toteuttaja) hakeville on kolme ennakkotehtävää. Vuonna 2018 ennakkotehtävänä on mm. julisteen ja mainoksen tekeminen.

Lataa Järvenpään ennakkotehtävät ja ohje tästä.

Kuvallisen ilmaisun osaamisala Järvenpään toimipaikassa keskittyy graafiseen viestintään ja graafisen muotoiluun. Siihen kuuluu erilaisten painotuotteiden, digitaalisten julkaisujen ja niihin liittyvien kuvitusten, sekä markkinointikampanjoiden ja niissä käytettävän visuaalisen viestinnän materiaalien suunnittelu.

Ennakkotehtävän palautus

Palauta ennakkotehtäväsi viimeistään 4.4.2018 klo 15 mennessä Ammattiopisto Spesian Järvenpään toimipaikkaan. Voit lähettää sen postitse tai tuoda opintotoimistoon, lisätietoa ennakkotehtävän ohjeessa.

Palautitpa ennakkotehtävät itse tuomalla tai postitse, kirjoita palautuskuoreen:

Sam Väntsi / Petri Alander
Grasu Ennakkotehtävä, opiskelijahaku 2018
Ammattiopisto Spesia
PL 46
04401 JÄRVENPÄÄ

HUOM! Laita kuoreen ja myös kuoren sisällön jokaiseen paperiin oman nimesi ja yhteystietosi selkeästi ja helposti luettavassa muodossa.

Palauta ennakkotehtävät ohjeen mukaan merkittynä 4.4.2018 klo 15.00 mennessä. Emme käsittele vajaita tai myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä. Muista myös täyttää hakulomake Opintopolku.fi-palvelussa 14.3.–4.4.2018. Toimita hakemuksen liitteet Ammattiopisto Spesian Järvenpään päätoimipaikkaan viimeistään 12.4.2018. Lisätietoa liitteistä löydät opintopolusta hakemisen yhteydessä.

Ennakkotehtävät palauttaneet hakijat kutsumme myöhemmin vielä haastatteluun, mikäli tarvitsemme hakemuksen käsittelyyn lisätietoja hakijasta. Jos kutsumme sinut haastatteluun, otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme haastattelupäivän ja -paikan, kellonajan sekä ohjeet haastattelupaikan löytämiseksi.

Lisätietoja:

Sam Väntsi
sam.vantsi (a) spesia.fi, p. 044 765 1534
Petri Alander
petri.alander (a) spesia.fi p. 044 765 1533