Spesia Tähtihetki

Turku
Lounaskahvila

Tervetuloa nauttimaan maittavista hetkistä Tähtihetki lounaskahvilaan Turkuun!

Syksyllä 2023 Lounatuulet Yhteisötalossa ovensa avannut, Ammattiopisto Spesian henkilöstön ja opiskelijoiden pyörittämä lounaskahvila tarjoaa ainutlaatuisen ja autenttisen kokemuksen asiakkaille sekä loistavan oppimisympäristön opiskelijoille.

Rennon viihtyisä hyvän mielen lounasravintola

Tähtihetkessä hyvä ruoka kohtaa lämpimän palvelun ja iloisen ilmapiirin. Vaihtuvat lounaslistat ja herkulliset leivonnaiset tarjoavat makuja ja elämyksiä arkeen, ja hinnatkin ovat kohdillaan.

Tähtihetken lounaslistat ovat monipuolisia ja sisältävät aina vähän jotain extraa. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja toiveita pystytään toteuttamaan joustavasti ja luovasti.

Työtä tehdään isolla sydämellä ja hyvällä asenteella. Henkilökunnalla on hauskaa ja asiakas tuntee olevansa kuin kotonaan, joten Tähtihetkestä onkin nopeasti tullut Yhteisötalon sydän, jossa nautitaan päivittäin hyvästä ruoasta rennossa ilmapiirissä.

Tähtihetki tarjoaa houkuttelevan, laadukkaan ja edullisen paikan niin kahvittelulle kuin ruokailulle. Lisäksi sen yhteydessä toimiva Spesia Puoti tarjoaa tilaisuuden tehdä ihania ostoksia, itselle ja lahjaksi!

Oppimisympäristö jossa opitaan tekemällä

Spesialaisille Tähtihetki on enemmän kuin kahvila. Se on ravintola-alan opiskelijoiden ainutlaatuinen ja autenttinen oppimisympäristö, jossa kaikki saavat loistaa omilla vahvuuksillaan ja kehittää osaamistaan ja työelämätaitojaan.

Valmistamme erilaisia annoksia ja harjoittelemme kahvilatoimintaa sekä asiakaspalvelua. Henkilöstö opastaa asiat kädestä pitäen ja varmistaa, että lopputulos on aina laadukas ja herkullinen.

Tähtihetkessä opiskelijat voivat soveltaa oppimaansa ja näyttää taitonsa käytännössä. 

Tervetuloa kokemaan Tähtihetki!

Tule vierailemaan

Yhteystiedot: Läntinen Pitkäkatu 33, Turku.

Tule nauttimaan lounaasta tai vietä meillä tähtihetki kahvin parissa.
Olemme avoinna ma – pe 11:00 – 14:00. Tervetuloa!

Tähtihetki Facebookissa

Ota yhteyttä

Joni Miikkulainen

Opetuksen ohjaaja
Turku
050 599 9401
Joni.Miikkulainen@spesia.fi