Kevään 2019 opiskelijahaun tulokset julkaistaan torstaina 13.6.2019

Heti valintojen valmistuttua saat sähköpostiisi Opintopolusta linkin omaan tuloskirjeeseen.
Huom! Jos et ole merkinnyt sähköpostiosoitetta hakemukseesi tai et ole antanut lupaa sähköiseen viestintään, saat tuloskirjeen vain kirjepostina. Kirjeet postitetaan 13.6. alkaen.

Ammattiopisto Spesia ei anna valintatietoja puhelimitse.

Ota paikka vastaan viimeistään 27.6.

Muista ottaa paikka vastaan mahdollisimman pian, viimeistään 27.6. mennessä.

  • Jos sait Opintopolusta sähköpostiviestin, voit ottaa paikkasi vastaan viestissä olevan linkin kautta.
  • Voit myös tarkistaa valintatietosi ja ottaa opiskelupaikkasi vastaan Opintopolku.fi:n Oma Opintopolku -palvelussa. Oma Opintopolku -palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen, eli pääset kirjautumaan palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

Tarkemmat ohjeet saat Ammattiopisto Spesian valintakirjeestä. Kirjeen mukana on päätös hyväksytystä opiskelupaikasta sekä opiskelupaikan vastaanotto -lomake ja muita palautettavia lomakkeita.

  • Huomioithan, vaikka olet ottanut opiskelupaikan vastaan Opintopolussa, sinun on myös palautettava opiskelupaikan vastaanotto -lomake ja muut tarvittavat lomakkeet valmiiksi maksetussa palautuskuoressa viimeistään 27.6.2019 mennessä Ammattiopisto Spesiaan.

Mitä varasija tarkoittaa?

Yhteishaussa voit tulla varasijalta hyväksytyksi ylempään hakutoiveeseesi, vaikka olet jo saanut paikan alemman hakutoiveesi mukaan. Esimerkiksi jos olet tullut hyväksytyksi toiselle hakutoiveellesi, olet edelleen varalla ykköstoiveellesi ja voit tulla siihen valituksi aina elokuun puoliväliin saakka. Varasijojen voimassaolo päättyy 16.8.2019.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Jos jäit kevään haussa ilman opiskelupaikkaa, jatkuvan haun paikat ovat sinulle hyvä vaihtoehto päästä opiskelemaan. Jatkuvan haun kautta hakemuksen voi lähettää myös kesän aikana.
Lue lisää Jatkuva haku -sivulta.

Opinto-ohjaajat ja kuraattorit apunasi

Opinto-ohjaajat  ja Järvenpäässä myös kuraattorit ovat vastaanottamassa opiskelupaikan vahvistus -lomakkeita Järvenpäässä, Pieksämäellä ja Turussa. Samalla on mahdollisuus tavata opinto-ohjaajaa tai kuraattoria sekä keskustella tulevista opinnoistasi, tutustua asuntolaan ja nähdä tulevan koulutusalasi oppimisympäristöjä.

Järvenpää

Mahdollisuus tavata opinto-ohjaajat ja kuraattori 17.–18.6.2019 klo 10.00–18.00
Mannilantie 27–29, 04400 Järvenpää, O-ovi, Einola-rakennus

Pieksämäki

Mahdollisuus tavata opinto-ohjaaja
19.6 klo 9–14, Opintie 2, Pieksämäki

Turku

Mahdollisuus tavata opinto-ohjaaja
17.–18.6 klo 10–15, Vähäheikkiläntie 50, 20810 Turku

Puhelinnumero muuttuu

Spesian puhelinvaihteen tavoittaa 28.6.2019 klo 10.30 alkaen numerosta 010 608 4000. Henkilöiden suorat matkapuhelinnumerot säilyvät ennallaan, mutta lankapuhelinnumerot jäävät pois käytöstä. Toiminnassa voi olla hetkellisiä häiriöitä operaattorin vaihtuessa.