Spesian Järvenpään toimipaikkaan kuvallisen ilmaisun osaamisalalle (kuvallisen ilmaisun toteuttaja) hakeville on kolme ennakkotehtävää. Kuvallisen ilmaisun osaamisala keskittyy Järvenpäässä graafiseen suunnitteluun ja erilaisten painotuotteiden ja digitaalisten julkaisujen suunnitteluun.

Jyväskylän kuvallisen ilmaisun osaamisala ei ole mukana keväällä 2019 haussa.

Ennakkotehtävän palautus

Palauta ennakkotehtäväsi palautusohjeen mukaisesti merkittynä 3.4.2019 klo 14 mennessä Ammattiopisto Spesian Järvenpään toimipaikkaan. Voit lähettää sen postitse tai tuoda opintotoimistoon, lisätietoa löydät ennakkotehtävän palautusohjeesta.

Lataa ennakkotehtävä ja palautusohje tästä

Määräaikaan mennessä palautetut ennakkotehtävät huomioidaan haussa. Emme käsittele vajaita tai myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä.

Muista täyttää ammatillisten erityisoppilaitosten sähköinen hakulomake 3.4.2019 klo 15 mennessä Opintopolku.fi -palvelussa. Muista myös toimittaa hakemuksen todistus- ja lausuntoliitteet Spesian Järvenpään toimipaikan opintotoimistoon 11.4.2019 klo 14 mennessä.

Ennakkotehtävät palauttaneet hakijat kutsumme myöhemmin vielä haastatteluun, mikäli tarvitsemme hakemuksen käsittelyyn lisätietoja hakijasta. Jos kutsumme sinut haastatteluun, otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme haastattelupäivän ja -paikan, kellonajan sekä ohjeet haastattelupaikan löytämiseksi.

Lisätietoja:

Sam Väntsi
sam.vantsi@spesia.fi, p. 044 765 1534
Petri Alander
petri.alander@spesia.fi p. 044 765 1533