Ennakkotehtävä Järvenpäähän Spesian media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon (GRASU) osaamisalalle hakeville

Ammattiopisto Spesian Järvenpään toimipaikan media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon (Graafinen suunnittelu – GRASU) osaamisalalle (kuvallisen ilmaisun toteuttaja) hakeville on kolmesta tehtävästä koostuva ennakkotehtävä. Kuvallisen ilmaisun osaamisala keskittyy Järvenpäässä graafiseen suunnitteluun, sen kuvittamisen tarpeisiin ja erilaisten painotuotteiden ja digitaalisten julkaisujen suunnitteluun.

Ennakkotehtävän palautus

Ennakkotehtäväsi on oltava perillä Järvenpään Spesian toimipisteessä palautusohjeen mukaisesti merkittynä 1.4.2020 klo 14 mennessä. Voit lähettää ennakkotehtäväsi postitse (kuoressa oltava näkyvissä postin toimittajan merkitsemä lähetyspäivämäärä), tai voit tuoda ennakkotehtävät itse suoraan Spesian Järvenpään toimipisteen opintotoimistoon. Lisätietoa löydät ennakkotehtävän ohjeesta.

Lataa ennakkotehtävä ja palautusohje tästä (pdf) (kevään 2020 palautusaika päättynyt)

Kaikki määräaikaan mennessä palautetut ennakkotehtävät huomioidaan haussa. Emme käsittele vajaita tai myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä.

Muista täyttää ammatillisten erityisoppilaitosten sähköinen hakulomake ajoissa Opintopolku.fi -palvelussa. Muista myös toimittaa hakemuksen todistus- ja lausuntoliitteet  9.4.2020 klo 14 mennessä.

Ennakkotehtävät palauttaneet hakijat kutsumme myöhemmin vielä haastatteluun ja lisätehtävien tekoon, mikäli tarvitsemme hakemuksen käsittelyyn lisätietoja hakijasta. Jos kutsumme sinut haastatteluun, otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme haastattelupäivän ja -paikan, kellonajan, sekä ohjeet haastattelupaikan löytämiseksi.

Lisätietoja: 

Petri Alander
petri.alander@spesia.fi p. 044 765 1533

Sam Väntsi
sam.vantsi@spesia.fi, p. 044 765 1534