Syksyllä 2020 Pieksämäellä alkaa uusi tutkintoon johtava koulutus: tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, IT-tukihenkilö.

Koulutukseen hakemisesta kiinnostuneiden on mahdollista tulla 1–2 päivän tutustumisjaksolle tammikuun lopussa, 28.-30.1.2020. Myös yöpyminen opiskelija-asunnoissa on mahdollista.

Jos ala tuntuu omalta, voit hakea koulutukseen kevään 2020 haussa. Haku on käynnissä 11.3.–1.4.2020 osoitteessa opintopolku.fi. Opinnot alkavat elokuussa 2020.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: opinto-ohjaaja Kati Karjalainen, kati.karjalainen(ät)spesia.fi, 040 713 3952.

Ammattiopisto Spesia kouluttaa IT-tukihenkilöitä myös Järvenpäässä. Siellä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnossa on mahdollista opiskella myös ohjelmistokehittäjäksi.

Kevään haussa Spesialla monipuolinen tarjonta

Yhteinen hakuaika syksyllä 2020 alkaviin erityisenä tukena järjestettäviin koulutuksiin on 11.3.–1.4.2020. Spesialla on tarjolla runsas kattaus erityyppisiä koulutuksia useilla paikkakunnilla ja aloilla.

  • Tutkintoon johtavassa koulutuksessa voit valita paristakymmenestä tutkintonimikkeestä tai osaamisalasta.
  • Ammatilliseen koulutukseen valmentavasta VALMA-koulutuksesta voit hakea suuntaa ja taitoja ennen tutkintotavoitteiseen koulutukseen siirtymistä.
  • Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava TELMA-koulutus puolestaan sopii paljon tukea tarvitsevalle opiskelijalle, joka haluaa kehittää työhön ja itsenäistymiseen tarvittavia taitoja.

Tutustu tästä oppilaitoksen koko koulutustarjontaan.

Alla olevasta linkistä voit avata Hakijan oppaamme pdf-muodossa. Painetun version saat oppilaitoksesta tai tapahtumista.

Linkki Hakijan oppaaseen 2020, avaa oppaan uuteen välilehteen 
Spesia Hakijan Opas 2020 (pdf)