Spesia-brunssi pe 22.11.2019 klo 8.30–12.

Suositusta brunssista on tullut perinne

Marraskuussa järjestettävä Spesia-brunssi kokoaa opot, perusopetuksen erityisopettajat ja ohjausväen yhteen hyvien tarjoilujen ja ajankohtaisten asioiden merkeissä.

Brunssi-perinne on saanut alkunsa Turusta alkujaan opo-brunssin nimellä, mutta sittemmin se on levinnyt koko Spesian yhteiseksi, pidetyksi ja odotetuksi jutuksi.

Esimerkiksi Järvenpäässä tapahtuma järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa, mutta tieto siitä oli saavuttanut kohderyhmän hyvin, sillä brunssilaisia oli auditorio täynnä. Myös kauempaakin oli tulijoita, esimerkiksi Loviisasta ja Lohjalta. Brunssin antimet yllättivät kaikki kävijät ja he kertoivat odottavansa jo seuraavaa kertaa.

Myös muilta paikkakunnilta saimme paljon positiivista palautetta, kuinka kerrankin on aikaa nähdä ja jutella ajankohtaisista asioista. Mukana oli jo tuttuja yhteistyökumppaneita, mutta myös täysin uusia.

Rennon jutustelun lisäksi kävijät saivat perustietoa Spesian koulutuksista, koulutuskokeiluista, tutustumisista ja asiantuntijapalveluiden mahdollisuuksista. Opiskelijat kertoivat vieraille opiskelusta ja halutessaan lopuksi sai tehdä kierroksen kampuksella.

Ilmoittaudu mukaan 2019 brunssille

Vuoden 2019 brunssilla haluamme jälleen tarjota samaa kivaa fiilistä, verkostoitumista, hyvää ruokaa ja kaikin puolin kivan aamupäivän – niin vieraille kuin meille itsellemme!

Tänä vuonna brunssi järjestetään seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä, Järvenpää, Kotka, Mikkeli, Nurmijärvi, Pieksämäki, Rauma, Savonlinna, Turku ja Uusikaupunki. Pienissä toimipisteissä toteutus on tietenkin hieman erilainen kuin päätoimipaikoissa, mutta samassa mukavassa hengessä kokoonnutaan kaikkialla.

Ohjelma alkaa klo 9. Perjantaisen aamupäivän aikana vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan erityistä tukea tarvitsevien oppijoiden ohjauksesta sekä jatkopoluista perusopetuksen jälkeen. Ja varmasti jutustellaan vähän muustakin, mihin nyt aiheet vievät!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.11.2019

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa mukaan!