Ammattiopisto Spesia ja Invalidiliitto ovat aloittaneet yhteistyön Sopivaa työtä kaikille -kokonaisuuden tiimoilta. Sopivaa työtä kaikille on Invalidiliiton käynnistämä uusi konsepti, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti fyysisesti vammaisten työllistymistä. Invalidiliitto haluaa olla mukana tukemassa ja auttamassa yhä useamman osa-työkykyisen työllistymistä. Invalidiliitto uskoo jokaisen oikeuteen työntekoon, tämä on toteutettavissa oikeanlaisen työn ja tuen avulla.

Tukea työnhakuun

Ammattiopisto Spesia on ylpeänä mukana auttamassa tavoitteen saavuttamista palveluntuottajan roolissa. Spesia vastaa niiden fyysisesti vammaisten opiskelijoiden jatko-ohjauksesta, jotka ovat puoli vuotta valmistumisestaan työttöminä.

Spesian työelämäpalvelut eli DuuniSpesia tarjoaa työvalmennusta ja työnhakuun liittyvää tukea fyysisesti vammautuneille entisille opiskelijoillemme, jotka ovat jääneet työttömiksi opintojen päätyttyä. Palvelu on asiakkaille maksutonta ja se toteutetaan kunkin kotipaikkakunnan mukaisesti.

DuuniSpesian ensimmäiset työttömät työnhakijat on jo tavoitettu ja työvalmennuksesta sovittu. Spesia tarjoaa palvelua aina vuoteen 2021 saakka, joten uusia henkilöitä mahtuu jatkuvasti mukaan.

Lisätietoja

Työelämäkoordinaattori Linda Helsenius
linda.helsenius(at)spesia.fi 0447438218

Klikkaa ja lue lisää: Lisätietoja hankkeesta löydät Invalidiliiton sivuilta