Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lyhytnepsy verkossa 4 op (nonstop-verkkokurssi)

1.1.2025 klo 08:00-17:00

Lyhytnepsy verkossa -verkkokurssin kuvake.

Voit suorittaa Lyhytnepsy verkossa -verkkokurssin omaan tahtiisi kuuden kuukauden aikana – aloita, kun sinulle parhaiten sopii.

Lyhytnepsy verkossa nonstop -verkkokurssilla saat tietoa neuropsykiatrisista häiriöistä, erityisesti ADHD:sta ja autismikirjon häiriöistä, sekä niiden vaikutuksista oppimiseen, käyttäytymiseen ja sosiaalisiin tilanteisiin. Kurssilla kehität valmiuksiasi tukea henkilöä, jolla on keskittymisen, tarkkaavuuden, toiminnan ohjauksen tai tunnetaitojen pulmia.

Verkkosisältöjen ja oppimistehtävien myötä opit tunnistamaan asiakkaiden neuropsykiatrisia vaikeuksia ja tuen tarpeita. Saat menetelmiä asiakkaiden tukemiseen ja ohjaamiseen sekä oman toiminnan kehittämiseen.

Lyhytnepsy verkossa: Sisällöt ja suorittaminen

  • TEEMA 1: Neuropsykiatriset vaikeudet ja liitännäisvaikeudet
  • TEEMA 2: Positiivista psykologiaa ja vahvuuslähtöisyyttä
  • TEEMA 3: Tukea toiminnanohjaukseen
  • TEEMA 4: Tukea tunnetaitoihin
  • Palaute ja todistus

Teemoihin sisältyy erilaisia materiaaleja: luentotallenteita, videoita, artikkeleita, toimintavinkkejä ja tehtäviä. Osa tehtävistä palautetaan suoraan kouluttajalle, ja saat niistä henkilökohtaisen palautteen. Osa tehtävistä tulee jakoon kaikille osallistujille.

Voit suorittaa verkkokurssin omaan tahtiisi kuuden kuukauden aikana – aloita, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssilla käytämme Howspace-oppimisympäristöä. Kun olet tehnyt kaikki tehtävät saat todistuksen kurssin suorittamisesta. Howspace-ympäristö sulkeutuu kuukauden kuluttua todistuksen myöntämispäivästä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 249 € / osallistuja (ALV 0%). Koulutukseen ilmoittaudutaan ja osallistuminen maksetaan Ammattiopisto Spesian verkkokaupassa.

Kun olet ostanut verkkokurssin, saat Howspacen kautta lähetetyn henkilökohtaisen kutsuviestin sähköpostiisi 1-3 työpäivän kuluessa. Oppilaitoksen loma-aikoina tunnusten toimittamisessa saattaa olla viivettä.

Lisätiedot

Koulutusjärjestelyt
Iisa Kanerva, asiantuntijapalvelusuunnittelija
iisa.kanerva@spesia.fi

Koulutuksen sisällöt
Hanna Halminen
hanna.halminen@spesia.fi

Muutokset mahdollisia.

Tapahtumapaikka

verkossa