Työssäkäynnin mahdollisuus on jokaiselle työhön kykenevälle ja motivoituneelle ihmiselle tärkeä yhdenvertaisuuden kulmakivi. Invalidiliitto edistää Sopivaa työtä kaikille -ajattelutapaa, jonka tavoitteena on parantaa erityisesti fyysisesti vammaisten ihmisten työllistymistä.

Myös Spesia on mukana Sopivaa työtä kaikille -kiertueella, voit tulla tapaamaan meitä Turkuun, Joensuuhun ja Helsinkiin.

  • 23.1. Oulu, Hotelli Lasaretti
  • 29.1. Turku, Logomo
  • 5.2. Rovaniemi, Lappia-talo
  • 13.2. Tampere, Tampere-talo
  • 19.2. Joensuu, Hotelli Kimmel
  • 27.2. Helsinki, Scandic Park

Haluatko töihin?

Tule paikan päälle tapaamaan työnantajia, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä saamaan hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun.

Juontajina toimivat tv-toimittaja Sean Ricks /bloggarina ja podcastaajanakin tunnettu tanssija Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Mukana myös mm. paralympiamitalisti, ratakelaaja Henry Manni.
Saat tietoa uusista mahdollisuuksista työelämään sekä vinkkejä, miten voi ryhtyä yrittäjäksi. Tilaisuudessa jaetaan myös ansioluettelon mallipohjia. Voit myös testata pelitaitojasi NHL ja CS:GO-peleissä ammattilaisten ohjauksessa HAVU Akatemia -pisteellä.

Ks. paikkakuntien tarkemmat ohjelmat Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -sivulta.
Lämpimästi tervetuloa!

Etsikö työntekijöitä?

Onko yrityksellesi tärkeää vastuullisuus ja monimuotoisuus?
Tule paikan päälle kuulemaan puheenvuoroja onnistuneista työllistymistarinoista, tapaamaan oman paikkakuntasi työnhakijoita sekä kuulemaan vinkkejä ja faktaa siitä, miten juuri sinun yrityksesi voi työllistää fyysisesti vammaisen henkilön. Tilaisuus on maksuton.
Ks. paikkakuntien tarkemmat ohjelmat Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -sivulta.

Tukea työnhakuun

Ammattiopisto Spesia on mukana auttamassa Sopivaa työtä kaikille -hankkeen tavoitteen saavuttamista palveluntuottajan roolissa. Spesia vastaa niiden fyysisesti vammaisten entisten Spesian opiskelijoiden jatko-ohjauksesta, jotka ovat puoli vuotta valmistumisestaan työttöminä.

DuuniSpesia tarjoaa työvalmennusta ja työnhakuun liittyvää tukea fyysisesti vammautuneille entisille opiskelijoillemme, jotka ovat jääneet työttömiksi opintojen päätyttyä. Palvelu on asiakkaille maksutonta ja se toteutetaan kunkin kotipaikkakunnan mukaisesti. Spesia tarjoaa palvelua aina vuoteen 2021 saakka, joten myös uusia henkilöitä mahtuu mukaan.

Lisätietoja

Työelämäkoordinaattori Linda Helsenius
linda.helsenius(at)spesia.fi
p. 0447438218