HUOMIO: Ajankohtaiset tiedot aamu- ja iltapäivätoiminnasta löydät Uudelle opiskelijalle -sivulta.

Ammattiopisto Spesian työhön ja itsenäiseen elämään (TELMA) valmentavan koulutuksen kotona asuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua oppilaitoksen järjestämään aamu- ja iltapäivätoimintaan.

Toimintaa järjestetään

Järvenpäässä maanantaista perjantaihin

  • aamuisin klo 7.30-10.00
  • iltapäivisin klo 14.00-16.30

Jyväskylässä ja Turussa

  • maanantaiaamuisin klo 7.30-10.00
  • iltapäivisin klo 16.30 saakka maanantaista perjantaihin

Huomioi, että iltapäivätoimintaa ei ole joulujuhlapäivänä 20.12.2019 eikä kevätjuhlapäivänä 29.5.2020.

Palvelukuvaus

Aamu- ja iltapäivätoiminta on ohjattua ja valvottua toimintaa ryhmässä.

Toimintaan osallistuville opiskelijoille tarjotaan pieni aamupala noin klo 8.00 (aamupuuro ja mehukeitto) ja välipala noin klo 14.45 – 15 (hedelmä, voileipä, jogurtti tai vastaava).

Toiminta toteutetaan tarkoituksenmukaisissa ryhmissä, lähtökohtana on noin 10 hengen ryhmät. Päivittäistoiminnoissa henkilökohtaista apua tarvitsevien opiskelijoiden kohdalla ohjaajia on noin yksi työntekijä kahta opiskelijaa kohden. Muulloin ohjaajia on noin yksi ohjaaja neljää opiskelijaa kohden.

Hinnoittelu ja laskutus

Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen edellyttää opiskelijan kotikunnan maksusitoumusta.

Maksusitoumuksessa tulee näkyä mahdolliset rajaukset (esimerkiksi aikaväli), sekä laskutusosoite. Maksusitoumuksen voi tehdä koskemaan koko opiskeluaikaa tai tietylle aikavälille (lukuvuosi).

Maksusitoumukset toimitetaan osoitteella: inkeri.kuivamaki@spesia.fi
Inkeri Kuivamäki / Ammattiopisto Spesia, Mannilantie 27, 04400 Järvenpää, Viitteeseen merkintä sitoumus ap- ja ip-toimintaan ja paikkakunta.

Elokuulta laskutetaan 100 % kuukausittaisesta hinnasta. Toiminnan laajuus ja hinnat vahvistetaan lukuvuodeksi kerrallaan.
Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen opintotoimisto@spesia.fi 31.7.2019 mennessä (jatkavat opiskelijat toukokuun loppuun mennessä)

Lisätietoja: 
Päivystävä kuraattori p. 044 7109329