Linda Tuukkainen esittelee kultamitalistin kunniakirjaansa

Kansainvälistä kultahuumaa Ammattiopisto Spesiaan toi viime viikolla Linda Tuukkanen voittamalla oman sarjansa Inclusive Skills -kilpailussa Skotlannissa. Linda opiskelee Pieksämäellä puutarhuriksi.

Linda valitsi kilpailutehtävänä olleen viheristutuksen teemaksi Suomen. Valkoiset orvokit, sininen laventeli ja vihreät yrtit kuvastivat lunta, järviä ja metsää. Hän sai erityisesti kehuja istutuksensa siisteydestä ja suunnitelman noudattamisesta. Päätuomarina toimiva ja alalla arvostettu Philip Tremayne kehui, että Lindan työ oli sellainen, jonka hän itse ostaisi kaupasta.

Kansainvälinen kilpailu on osa EU:n Erasmus+ koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelmaa. Ammattialoista edustettuna olivat puutarhuriopiskelijoiden lisäksi kokki-, leipuri- ja tarjoilijaopiskelijat. Seuraavat Erasmus + -hankkeen Inclusive Skills -kisat on tarkoitus järjestää Suomessa ensi keväänä.

Taidot pääsevät oikeuksiinsa Taitajissa

Ammattiopisto Spesian opiskelijat esittelivät tyylikkäästi osaamistaan myös Taitaja2019-tapahtumasta Joensuussa 21.–23.5.2019. Logistiikasta tuomisiksi otettiin kaksi mitalia, Joni Hakola kultaa ja Roni Seppälälle pronssia. Spesialla oli kilpailijat kaikissa lajeissa ja Kasper Parkkinen otti asiakaspalvelusta ja myynnistä sekä Sami Viinikainen kiinteistönhoidosta neljännet sijat hyvillä suorituksilla. Todellakin sellaista tekemistä, jota paikalla olleiden spesialaisten oli ilo ylpeänä seurata!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

”Me ollaan logistiikan pojat Joni ja Roni, ja me tuotiin pronssia ja kultaa ja tää on meille kaikille Spesiassa.” Onneksi olkoon taidolla ja työllä haetuista TaitajaPLUS-mitaleista! Eilen tuli Suomeen toinenkin kovalla työllä ja yhteispelillä ansaittu kulta Onnea ja kiitos @suomi.leijonat ! Te annatte uskoa siihen, minkä eteen me Spesiassa tehdään töitä joka päivä: vaikka lähtökohdat olisi haastavat, niin etsitään ne omat vahvuudet, pelataan tiiminä, luodaan yhdessä edellytykset yksilöllisille ratkaisuille ja ihmeellisiä asioita tapahtuu! Niin kuin eilen #omillavahvuuksilla #ansaittumitali #työpalkitsee #Taitaja2019 #TaitajaPLUS #icehockeyworldchampionship #suomionuusimaailmanmestari #dengliderin #icehockey #jääkiekko #suomenleijonat #logistiikka #ammatillinenkoulutus #aospesia

Henkilön Ammattiopisto Spesia (@aospesia) jakama julkaisu

— Ihan hyvin meni. Sen minkä tein, tein täsmällisesti. Myös asiakaspelvelu oli minulla vahvuus, summaa Kasper finaalisuoritustaan yleisönä olleille spesialaisille finaalisuoritustaan. Tuli vain hirveä hiki, kun kaupassa on yleensä viileää ja kisoissa samaa työtä tehdään paljon lämpimämmässä.

— Suosittelen kyllä Taitaja-kisoihin osallistumista muillekin, tämä on ollut mielenkiintoinen kokemus. Ensimmäisenä päivänä jännitti tosi paljon, mutta toisena päivänä enää ei. Toisen päivän nurmikonleikkuu oli myös tehtävistä Suosikkini, kuvailee Sami kisatunnelmiaan.